Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

100.000 Mehmet Levent Kaya Post Yayın

%25
120.00 TL
90.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Post Yayınları
ISBN : 9786059444637
Kazancınız : 30.00 TL
Kazanacağınız Puan : 90 Puan
Sayfa Sayısı : 224
Kitap Ebatı : 13x19
Toplam Satılan : 1 Adet
Bugün Ziyaret : 13 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 07 Mayıs Salı gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

100.000 Mehmet Levent Kaya Post Yayın

“Tarihi roman okumak hevesim hiç bitmedi. Elinizdeki “100.000” belgesel tadında tam bir tarih romanı. Abartı yok, masal ve mitolojik tasvir yok.”

- Adem Alan

“Özellikle ‘Ölüöne’ romanında gördüğümüz bölgeye dâir coğrafya bilgisini bu romanda çok iyi görüyoruz. Hattâ diyebilirim ki, şimdiye kadar okuduğum romanlar içerisinde bozkır ve Ötüken bölgesine dâir en başarılı anlatımlar, bu eserde yer alıyor.

Tümen Yabgu’nun Bumın Kağan oluşunu, mücâdelesini, savaşlarını, kağan seçiminin nasıl yapıldığını ve bütün coğrafyayı, kısaca bozkır yaşamının nasıl olduğunu anlamak isteyenlerin mutlâka okuması gereken bir roman. Okuyunuz, efendim.

- Kutlu Altay Kocaova

“Kitabı okurken bazen bozkırda at koşturan âşık bir Kunçuy, bazen devleti için endişelenen bir Kağan, bazen de beyi için büyük fedakârlıklar yapan bir alp oldum. Her karakteri yaşadım, korktum, sevindim, üzüldüm. Ancak beni en çok etkileyen bölüm udağanın Tümen Yabgu’nun yanına gelerek yükünce başladığı bölüm oldu. O sırada Tümen Yabgu’nun hemen yanında oturmuş yüküncü izliyordum.”

- Hüsna Erkuş

“Ne yalan söyleyeyim, Kunçuy ile Kökköl yola çıkana kadarki kısımların sıkıcı geçtiği ve sonrasının da böyle devam edeceğini düşünmüştüm. Ta ki bir börü ile karşılaştıkları anda fikrim değişti. Sonrasında ise öykü kendiliğinden aktı gitti. 

Bu kitapta dil, tarih ve edebiyat bir arada. Okuyanların okumayanlara okutturmasını dilerim.

Bu arada, Yılma ne oldu?”

- Şaban Özel

“Soluk soluğa okuyacağınız nefis bir roman.”

- P. Y.

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler