Ara
Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS)
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,7
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2020 KPSS Lise Ön Lisans Tablo ve Şemalarla Akılda Kalan Tarih Kitabı Yargı Yayınları

SÜPER FİYAT
39.90 TL
Mağaza : Hangi Kitap
9,7
Yayınevi / Marka : Yargı Yayınları
ISBN : 9786052848852
Kazanacağınız Puan : 39 Puan
Sayfa Sayısı : 166
Kitap Ebatı : 19x27
Stok : 9 adet var
Toplam Satılan : 8 Adet
Bugün Ziyaret : 5 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 99 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : 24 Saatte Kargoda
Bu ürün size Hangi Kitap tarafından gönderilecektir

 

Küreselleşme, göç hareketleri, aile yapısındaki değişiklikler, teknoloji ile birlikte geleceğin daha hızlı gelmesi, yaşlanan nüfus, çevre sorunları vs. arasında kalmış olan günümüz okulları, çevresindeki bu değişimlere uyum sağlamakta zorlanıyor. Okulun çevresindeki bu değişimler, değişim dinamiklerine sahip olmayan okulları oluşturdukları akıntıyla sürüklemekte ve amaçlarından kaymalara neden olmaktadır. Bu durum, okulların etkililiğini azaltmakta ve okulları üzerlerindeki kamuoyu baskısıyla birlikte gittikçe daha çok tartışılan kurumlar haline getirmektedir. Yeni Nesil Okul &`;Araştıran Okul” tam da bu süreçte gündeme gelmiştir. Yeni Nesil Okul &`;Araştıran Okul”; bireysel ve kurumsal kapasitesini kendi dinamikleriyle geliştirebilen, karmaşık ve dinamik çevre koşulları nedeniyle oluşabilecek türbülanslara dayanıklı, esnek, araştırma becerisine sahip, saydam ve hesap verebilir okuldur.

 

Elinizdeki kitabın alanında yazılmış diğer kitaplardan en önemli farkı; yalnızca bir konuya değil, bütüncül olarak bir okula odaklanmasıdır. Burada amaç okula bir sistem olarak yaklaşıp okulun bütün süreçlerini yeniden inşa etme ve zamanla kendi dönüşümünü gerçekleştirebilecek okulu okurla birlikte oluşturabilmektir. Kitap okurun zihninde okulla ilgili karmaşa ve yaratıcı gerginlik oluşturabilirse amacına ulaşmış olarak kabul edilebilir. Kavram, terim ve felsefe olmadan inşa edilen okul yalnızca taş ve demirden ibarettir. Öncelikle okulu kavramlarla, terimlerle, eğitim felsefesi ile zihnimizde inşa etmemiz gerekir.
Kitapta; mevcut okul ve &`;Yeni Nesil Okul”, &`;Araştıran Okul” karşılaştırması, öğrenme süreçleri ve okul liderliği, matematik, STEM (FeTeMM) eğitimi, ana dil ve yabancı dil öğrenimde yeni uygulamalar, öğrenme süreçlerine katılım, öğretmen liderliği ve yeni nesil okulun denetiminde yeni yaklaşımlar içerikli bölümlerle karşılaşacaksınız. Alanında uygulama deneyimi olan akademisyenlerce hazırlanmış olan kitabın zihnimizde yer alan eğitim havuzundaki sözcükleri, düşünceleri, arayışları desteklemesini umuyorum.

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler