Ara
Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS)
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 0,0
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.
Bu ürünü satışı bulunmamaktadır

2021 YKS TYT KPSS ALES Paragrafın Şifresi Dil Bilgisi Konu Anlatımlı Soru Bankası Paragrafın Şifresi Yayıncılık

%20
85.00 TL
68.00 TL
Yazar : Mehmet Vicdan
ISBN : 9786058295810
Kazancınız : 17.00 TL
Kazanacağınız Puan : 68 Puan
Basım Tarihi : 2021
Sayfa Sayısı : 312
Kitap Ebatı : 19x27
Toplam Satılan : 7 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 99 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü

2021 YKS TYT KPSS ALES Paragrafın Şifresi Dil Bilgisi Konu Anlatımlı Soru Bankası Paragrafın Şifresi Yayıncılık

 Değerli Öğrenciler,

 

ÖSYM’nin yaptığı tüm sınavlarda dil bilgisi bölümünden gelen sorular belirleyici bir rol üstlenmektedir. Türkçenin biçimsel özelliklerinin kavranmasına yönelik olarak sorulan dil bilgisi soruları Türkçenin gramer özelliklerini ayrıntılı olarak sorgulayan sorulardan oluşmaktadır.

Sınavlarda daha çok tek parça üzerinden birden fazla dil bilgisi konusunu kapsayan bu sorular, dil bilgisi konularına bütün olarak hâkim olmayı gerektirmektedir.

Paragrafın Şifresi kitaplarının anlamsal kapsamını tamamlayıcı olan Dil Bilgisi kitabımız bu alanda eksiği olan öğrencilerimizin kendilerine güven duymalarını sağlayacak kolay öğretimi esas almaktadır.

Dil bilgisi kitabımız, dil bilgisine yeni bir bakış kazandırarak ihtiyaca tam cevap veren karşılaştırmalı öğrenmeyi temel almıştır. Dil bilgisinde birbirine karıştırılan birçok konuyu karşılaştırmalı olarak öğrenecek ve bu bilgileri zihninizde ayrıştırıp kolayca soru çözümleri yapacaksınız.

Kitabımız hazırlanırken yenilenen müfredat kapsamında, Türk Edebiyatı Müfredatı incelenmiş ve müfredatın öngördüğü “metne ve türe dayalı” dil bilgisi öğretimi esas alınmıştır. ÖSYM’nin yaptığı tüm sınavlarda sorulan dil bilgisi soruları incelenmiştir. Konu anlatım bölümlerinde konuları kavramak için gerekli ipuçları verilmiş ve geçmiş yıllarda çıkan sorular çözümlü örnek soru olarak yer almıştır. Ayrıca yeni sınav sistemine uygun açık uçlu sorulara da yer verilmiştir.

Paragrafın Şifresi Dil Bilgisi, iki ana bölümden oluşuyor. Birinci bölümde dil bilgisi konuları ayrı başlıklar altında ele alınmış; her konu, çözümlü testler ve çıkmış sorularla desteklenmiştir. Konuların daha iyi kavranması için sadece işlenen konu ile ilgili 18’er soruluk iki test hazırlandı. İlk 18 soru kolay test, ikinci 18 soru orta-zor test şeklinde seviyelendirildi. Kitabın ikinci bölümünde karma testlerle konuları pekiştirebileceğiniz ve ÖSYM soru tipleriyle benzer hazırlanmış tek soruda birden fazla konuyu soran alt başlıklı sorulardan oluşan deneme sınavları sizlerin çözümüne sunuldu. Deneme sınavlarının tamamının ayrıntılı çözümlerine kitabımızın cevap ahantarı bölümünden ulaşabilirsiniz. Kitabımızın hazırlanmasında sorularıyla katkı sağlayan  ve emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Emine TELİS, Zuhal TÜRK ŞAHİN ve İnayet OTLU'ya teşekkür ederiz.

Paragrafın Şifresi kitaplarının farklı öğretim teknik ve modellerini Dil Bilgisi kitabında da bulacağınıza inanıyor, Türkçe bölümünde beklediğiniz başarıya ulaşacağınızı umut ediyoruz. Başarı dileklerimizle…

Unutmayalım;

“Dil bilgisi öğrenilmez, keşfedilir.”

Bu Ürünü Satan Diğer Mağazalar
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler