Ara
2024 LGS Sınavına
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2022 8.Sınıf LGS Bursluluk İnfoKoç Takip Sistemi Defteri İnformal Yayınları

%35
120.00 TL
78.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : İnformal Yayınları
ISBN : 9786057408181
Kazancınız : 42.00 TL
Kazanacağınız Puan : 78 Puan
Basım Tarihi : 2022
Sayfa Sayısı : 132
Kitap Ebatı : 20x20
Stok : 10+ adet var
Toplam Satılan : 46 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : 24 Saatte Kargoda
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2022 8.Sınıf LGS Bursluluk İnfoKoç Takip Sistemi Defteri İnformal Yayınları

      1. Hedefinizi belirleyiniz.
 
 
 
      2. Amacınıza ulaşmak için gireceğiniz sınavı tanıyınız. Yaşınız kaç olursa olsun hayatımızda sürekli sınavlar var. Sınavların adı değişir ama soru soranlar genellikle aynıdır. Önce MEB sonra ÖSYM sınavlarına giriyoruz. Başarının en büyük adımı çıkacak soruların formatını bilmekten geçer. "ÖSYM bu yıl sınavda bize nasıl soru soracak?” sorusunun cevabı ilk önce (konu anlatımından önce) çıkmış soruları çözmektir. Bu arada belki birçok soruyu yanlış yapacaksınız. Moral bozmayın çünkü gelecek soru türü ve formatını çıkmış sorular ile öğreneceksiniz.
 
      3. "ÖSYM bu yıl sınavda bize nasıl soru soracak?” sorusundan sonra diğer soruyu kendimize soracağız. "ÖSYM’nin sorduğu soruları öğrendim fakat bu sorular ve ilgili konular arasından benim eksikliklerim nelerdir?” sorusunun cevabını açıklayayım: Sınav sorularına yakın soruları olan 3-5 yayının 10 adet denemesini çözünüz. Her denemeden sonra yanlışlarınızı detaylı olarak işaretleyiniz. Yani Türkçede kaç tane hatanız olduğunu tek tek belirtiniz. Daha sonra detaya giriniz. Mesela paragraf konusundan mı hata yaptınız? Peki paragrafın hangi alt başlığından hata yaptınız? Paragrafta yapı mı paragrafta konu mu? Bunları da işaretleyiniz. Böylece sağlam bir check-up yapmış oldunuz. Hatalar nerede tespit edildi. Tabir yerindeyse hastalık neredeyse ortaya çıkmıştır.
 
       4. Her ders ile ilgili çalışacağınız kaynakları belirleyiniz.
 
       5. Her ders ile ilgili konu sütununda çalışmış olduğunuz veya bildiğiniz konulara "+” koyunuz. Böylece çalışma ihtiyacınız olan konular açığa çıkacaktır.
 
       6. Konu sütununda her hafta eksik olduğunuz konulardan "-” koyarak çalışacağınız veya ders alacağınız konuları her ders için ayrı ayrı belirleyiniz.
 
       7. "-” koyduğunuz konuları ödev takip formuna yazarak, haftalık ödev listenizi oluşturup haftalık ödev takip formuna yazınız.
 
       8. Hafta bittiğinde bitirdiğiniz konulara "+” koyunuz.
 
       9. Yeni hafta için yukarıdaki işlemleri tekrar ediniz.
 
       10. Ödev takip formuna yazdığınız konuları veya kitapları haftalık çalışma programınıza göre çalışınız.
 
       11. Tüm konularınız veya bir branştan konularınız bittiyse seçtiğiniz soru bankasından 4, 5, 6 ve 7. aşamaları tekrar ederek devam ediniz.
 
       12. Bir dersin soru bankalarından yeteri kadar soru çözdüyseniz branş denemeleri çözerek 4, 5, 6 ve 7. aşamaları tekrar ediniz.
 
       13. Bitirmiş olduğunuz kaynakları kaynak takip çizelgesine yazınız.
 
       14. Yeterli düzeyde branş denemesi çözdüyseniz günlük TYT deneme programı oluşturarak haftalık ödev takip listenizi oluşturunuz.
 
       15. Uygulamış olduğunuz denemelerdeki netlerinizi TYT deneme takip çizelgesine yazarak her dersteki durumunuzu takip ediniz.
 
       16. Konu anlatımı çalışmalarınız bittiyse, yeteri kadar soru bankası ve branş denemesi çözdüyseniz, buna rağmen netleriniz istediğiniz düzeyde değilse sorun yaşadığınız dersle ilgili hata yaptığınız sorular üzerinden mini konu ve soru tekrarı yapınız.
 
       17. Eğer netleriniz yukarıdaki aşamaları uygulamanıza rağmen istediğiniz düzeyde değilse 5 deneme uygulayarak bir rehberlik uzmanı ile birlikte hata analizi yapınız.
Bu Ürünü Satan Diğer Mağazalar
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler