Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,6
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2022, AÖL Mezun Ol Zorunlu Tüm Dersler Konu Anlatımlı Ders Notları, Liyakat Yayınları, 2 cilt takım

%11
219.00 TL
197.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : BRN Kitabevi
9,6
Yayınevi / Marka : Liyakat Yayınları
ISBN : 9786057836229
Kazancınız : 22.00 TL
Kazanacağınız Puan : 197 Puan
Basım Tarihi : 2022
Sayfa Sayısı : 608
Kitap Ebatı : 19x27
Toplam Satılan : 7 Adet
Bugün Ziyaret : 5 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size BRN Kitabevi tarafından gönderilecektir

2022 AÖL Mezun Ol Zorunlu Tüm Dersler Konu Anlatımlı Ders Notları Liyakat Yayınları 2 cilt takım 

Değerli Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri;
Hepinizin hayalinin o çok istediğiniz Lise diplomasına bir an önce kavuşmak olduğunu biliyoruz. Türlü zorluklar sebebiyle tercih ettiğiniz açık öğretim okulunu bitirmek, hayal ettiğiniz o diplomaya kavuşmak artık çok daha kolay.
Alanında uzman yayın ekibimiz tarafından hazırlanan “Mezun Ol Ders Notları” kitabımız direkt hedefe yönelik pratik hazırlık yapmak isteyen öğrenciler için hazırlanmıştır.
Kitabımızın ana hedefi her dersten rahatça geçebileceğiniz kadar bilgiyi en yalın hali ile sizlere sunmaktır. Elinizdeki kitap Zorunlu dersler (58 Ders) için size gerekli olacak tüm bilgiyi barındırmaktadır. Bu kapsamda onlarca kitap yerine tek bir kitap ile hedefe yönelik çalışma yapabileceksiniz.
Kitap değişen ve güncellenen MEB müfredatına paralel olarak hazırlanmış ve e-Sınav formatı ile birebir uyumludur. 1.Bölümde e-sınava özel hazırlanmış e-Sınav Rehberi yer almaktadır. Açık Öğretim Lisesinden mezun olmak isteyen siz değerli öğrenciler için bu kitap bir rehber niteliğindedir ve her öğrencinin elinin altında bulunması gereken başucu kaynağıdır. Bu noktada size düşen tek şey sadece dikkatli bir şekilde çalışmaktır.
“Mezun Ol” kitabımız sayesinde açık öğretim lisesinden hızlı bir şekilde mezun olacağınıza olan inancımız tamdır. Şimdiden hepinize diplomanızın hayırlı olmasını ve başarılarınızın daim olmasını diliyoruz.

Bu Ürünü Satan Diğer Mağazalar
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler