Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 0,0
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2022 DHBT AHKAM SERİSİ Tüm Kitaplar 3lü SET

%34
860.00 TL
575.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Yayınevi / Marka : DDY Yayınları
ISBN : 9786059100045
Kazancınız : 285.00 TL
Kazanacağınız Puan : 575 Puan
Basım Tarihi : 2022
Sayfa Sayısı : 245
Kitap Ebatı : 19,5x27
Toplam Satılan : 15 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü

2021-2022 DHBT AHKAM SERİSİ HAZIRLIK KİTAPLARI HAKKINDA

 

Değerli Arkadaşlar;

DDY Yayınları Hakkında:

Din Dersi Yayınları 2003 yılından beri, Diyanet, Milli Eğitim ve ÖSYM Sınavlarına, (MBSTS-DHBT-GYS-ÖABT-MÜLAKAT, ORTAOKUL-LİSE-İHO ve İHL, LGS-TYT-AYT) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi alanında kaynak kitaplar hazırlayan bir yayınevidir.

Kitaplarımızı hazırlayan Komisyon 10 kişilik yazar ekibimizden oluşmaktadır. Yazar ekibimizin hepsi en az İlahiyat mezunu olmakla beraber bir kısmı üniversitede akademisyen, bir kısmı yüksek lisans ve doktora yapmakta, bir kısmı da MEB’de veya özel okullarda öğretmenlik yapmaktadır. Her biri alanında yetenekli ve tecrübeli kişilerdir.

2022 DHBT AHKAM SERİSİ KİTAPLARI HAKKINDA...

Başarınız için hazırlanmış, tüm adaylara yönelik 3 kitaptan oluşan DHBT setidir.

1. 2022 DHBT AHKAM KONU ANLATIMLI HAZIRLIK KİTABI (TEK KİTAP)

DHBT-1 ve DHBT-2 tüm adaylara yönelik hazırlanarak TEK KİTAP halinde sizlere sunulmuştur. 624 sayfa, büyük boy ve tamamı renklidir.  DHBT sınavına girecek tüm adaylar yani siz değerli Din Görevlisi Adayları, sorumlu olduğunuz bütün konuları eksiksiz olarak bu kitapta bulabilirsiniz. Bu kitabın sizleri zamana karşı hızlı, kolay ve akılda kalıcı bir şekilde sağlayacağından şüpheniz olmasın. Daha verimli çalışmanız adına kitabımızda sizler için şu başlıkları hazırladık.

Ahkâm: Kitaptaki çok önemli bilgiler ve açıklamalar "Ahkâm ”adlı kutucuklar içine alınarak dikkat etmeniz sağlanmıştır.

Pratik Bilgiler: Her iki sayfada bir geçen önemli bilgiler ve kavramlar sağ blokta "pratik bilgiler” başlığı altında renkli ve dikkat çekici halde bir araya toplanmıştır. Bu alan sizlerin konuyu daha iyi anlamanız ve sorulma olasılığı en yüksek bilgileri içermesi açısından oldukça önemlidir. Bu kısım konunun ana kavramlarını öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Tablolar: Bilgileri bir bütün halinde size sunmak ve anlamanızı kolaylaştırmak için, karmaşıklıktan uzak, anlaşılır tablolar ve şemalar kullanılmıştır.

Konu Başlıkları: DHBT konularının çokluğu dolayısıyla, kaynaklardaki ana başlıklar ve alt başlıklar numaralandırılmış ve renkli olarak hazırlanmıştır.

Dikkat: Konu anlatım bölümlerinin sonunda,  çalışmış olduğunuz konudaki bilgileri test edip kendinizi ölçmeniz için soru bankasındaki ilgili alana yönlendirme amaçlı "Dikkat” kutucukları hazırlanmıştır.

Sınavda Çıkabilir: Her iki sayfada bir çalıştığınız konu ile ilgili, sınavda çıkması muhtemel olan önemli gördüğümüz bilgiler kullanılarak ÖSYM tarzı sorular hazırlanmıştır.

 

2. 2022 AHKAM DHBT SORU BANKASI (TÜM ADAYLAR)

DHBT-1 ve DHBT-2 tüm adaylara yönelik TEK KİTAP halinde hazırlanmış SORU BANKASIDIR. 496 sayfa, büyük boy ve tamamı renklidir. DHBT sınavına girecek tüm adaylar bu kitap ile bütün konuları kapsayan zengin soru hazinesine sahip olacaklardır. Çalışmalarınıza katkı ve kolaylık sağlaması için kitabımızda şu başlıklara yer verilmiştir:

ÖSYM’nin Yeni Tarz Soruları: DİYANET, ilk defa Kur’an Kursu Öğreticiliği, İmam ve Müezzin olarak görev alacaklar için MEB’e yaptırmış olduğu Yeterlilik sınavını, 2014 yılından itibaren ÖSYM’ye yaptırmaktadır. Böylelikle Sınavın başta ismi olmak üzere içeriği, sınırları ve soru sayısı da değişti. Bizlerde yılların vermiş olduğu tecrübeyle oluşturduğumuz bu kitabı ÖSYM’nin en güncel ve en yeni soru tarzlarına göre hazırlayıp sizlerin istifadesine sunduk. Bu kitap bilgi, kav­rama, uygulama ve analiz düzeyin­deki davranışlarla, değerlendirme düzeyindeki davranışların belirlen­mesi için öncüllü, çoktan seçmeli, bilgi ve yoruma dayalı, görsel tarz­da hazırlanmış kaliteli ve nitelikli, sınavda çıkma olasılığı muhtemel 2280 soru ile hazırlanarak adayların başka kaynağa ihtiyaç duymayacak bir ön hazırlık yapmalarını sağlamaktadır.  

Cevap Anahtarları: Zamanınızın kıymetli olduğunu bildiğimiz için cevap anahtarları sizlerin daha pratik ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşması adına karmaşıklıktan uzak ve düzenli tablolar halinde ilgili testlerin sonuna konulmuştur.

Dikkat: Soruları çözmeden önce o sorunun ilgili olduğu konuları gözden geçirmeniz için, "Ahkâm DHBT Konu Anlatımlı Hazırlık Kitabı’nda ilgili alana sizi yönlendirerek hangi aralığı çalışmanız gerektiğini hatırlatması için hazırlanmıştır.

Konu Testleri: Kitabımız 9 ana bölüm olarak hazırlanmıştır. Her bölümün içinde onar sorudan oluşan mevcut bölümle ilgi konu testleri yer almaktadır.

Konu Tarama Testleri: Bu başlık altındaki testler, konu testlerinin çözümün­den sonra kendinizi denemeniz ve ölçmeniz için hazırlanmış, yirmişer soruluk toplam 26 testten oluş­maktadır. Konu Tarama testleri, ilgili oldukları bölü­mün genelinden hazırlanmış karma testlerdir.

 

3. 2022 DHBT AHKAM SERİSİ TAMAMI ÇÖZÜMLÜ 10 DENEME KİTABI (TÜM ADAYLAR)  

Bu kitap DHBT-1 ve DHBT-2’yi kapsayacak şekilde TÜM ADAYLAR için oluşturulmuş TAMAMI ÇÖZÜMLÜ DENEME KİTABIDIR. 102 sayfa, büyük boy ve tamamı renkli şekilde 10 adet çözümlü deneme bulundurmaktadır. DHBT sınavına girecek TÜM ADAYLAR (ORTAÖĞRETİM – ÖNLİSANS – LİSANS), bu kitap ile kendilerini nitelikli bir şekilde ölçme fırsatı bulacaklardır. Çalışmalarınıza katkı ve kolaylık sağlaması için kitabımız oluşturulurken şunlara öncelik verilmiştir:

ÖSYM’nin Yeni Tarz Soruları: Bu kitabı ÖSYM’nin en güncel ve en yeni soru tarzlarına göre bilgi, kav­rama, uygulama ve analiz düzeyin­deki davranışlarla, değerlendirme düzeyindeki davranışların belirlen­mesi için öncüllü, çoktan seçmeli, bilgi ve yoruma dayalı, görsel tarzda kaliteli ve nitelikli,  sınavda çıkma olasılığı yüksek sorularla hazırlanmıştır.

Cevap Anahtarları: Cevap anahtarları çözümleri ile birlikte sizlerin daha pratik ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşması adına karmaşıklıktan uzak ve düzenli tablolar halinde ilgili testlerin sonuna konulmuştur. Çözümlerde bulunan açıklamalar sizlere ekstra bilgiler sunmakla beraber içinizi tatmin edecek açıklamalar barındırmaktadır.

 

DDY Yayınlarına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Detaylı Bilgi ve Sipariş İçin Tıklayınız.

Tel: 0505 979 88 88 & 0232 343 27 27

 

DHBT Kaynak Seçiminde Neden DDY Yayınlarını Seçmelisiniz?

Çünkü; Çok kaliteli yazar ekibiyle yıllardır kalitesinden ödün vermiyor.

Çünkü; DHBT Kılavuzunda belirlenen bütün kaynaklar eksiksiz olarak birebir taranıyor.

Çünkü; Hazırladığı sorular ÖSYM soru formatına % 100 uyumludur.

Çünkü; DHBT Kaynak Kitap çeşitliliği en fazla olan yayınevidir.

Çünkü; Lisans, Önlisans, Ortaöğretim adaylarına ayrı ayrı hitap edebiliyor.

Çünkü; DHBT Ek işimiz değil tek işimiz. Denemeden bilemezsiniz.

 

DHBT’ye Nasıl Çalışmalısınız?

Hangi kitabı alırsanız alın, mutlaka Konu Anlatım ve Soru Bankası ile birlikte alınız. Konu anlatım bölümünü okumadan, oradaki bilgileri içselleştirmeden soru çözmeye başlamayınız. Zira bilgi eksikliği ile yapacağınız her hata sizin çalışma moralinizi bozacak, azminizi düşürecektir. Konu kitabından bilgileri okuduğunuz halde, soruların çözümünde sorunlar yaşıyorsanız, tavsiyemiz konu anlatım bölümünü bir kez daha okumanız ya da farklı bir kaynaktan tekrarlamanızdır.

 

DHBT’ye Sosyal Medya Üzerinden Çalışabilir miyim?

Kesinlikle hayır. Sosyal medyada yayınlanan soruları çözerek sınavda başarılı olmanız zor. Çünkü sosyal medyada genel olarak bilgi sorularına yer verilmektedir. Aynı zamanda soruların ve bilgilerin doğruluğu denetlenmemektedir. Zaman zaman sosyal medyadan yararlanmak tabii ki önemli, lakin sınava sadece sosyal medyadan çalışmak sizi hedefinizden uzaklaştırabilir, ummadığınız zararlar verebilir.

 

DHBT Sınavına Nasıl Hazırlanmalısınız?

Sınava kaliteli zaman ayırarak hazırlanın.

Önce konu eksiklerinizi tamamlayın, sonra soru çözün.

Not alın. Not almak için mutlaka bir defteriniz olsun.

Anlamaya çalışın, ezberlemeye değil.

Zaman zaman bildiğiniz konuları tekrar gözden geçirin.

Beslenmenize dikkat ediniz. Kuru Kayısı, incir, üzüm, fındık vs. yiyin.

Her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz, düzenli bir çalışma masanız olsun.

"Şu kadar süre çalışacağım” diyerek kendinizi motive edin.

Her gün aynı saatlerde çalışmaya çalışın.

DHBT Sınavında en az 90 puan alacağım diye yazıp masanıza asın.

Önemli yerlerin altını çizin.

Her konu anlatım bölümünden sonra o bölüme ait soruları çözün.

Çözemediğiniz sorular için, konu tekrarı yapın.

Ders çalışırken, tv, bilgisayar ve telefondan uzak durun.

Bilgi donanımı olarak zayıf olduğunuz konulara daha çok zaman ayırın.

ÖSYM’nin soru stillerine uygun sorular bulup çözmeye çalışın.

Uykusuz, aç, yorgun olduğunuz zamanlarda ders çalışmayın.

 

Başarı İle İlgili Birkaç Söz.

"Bilsin ki, insan için kendi çalışmasından başka bir şey yoktur.” (Diyanet Vakfı Meali, Necm/39)

"İnsana hiçbir şey öğretemezsin. Öğrenmeyi ancak kendi içinde bulabileceğini öğretebilirsin.”(Gellius)

"Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır.” (S.Keth Moorhead)

 

DDY YAYINLARI

Yönetim Kurulu Başkanı

Necmi KOBYA

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler