Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,5
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

Eğitim Bilimlerinin Kara Kutusu ÖĞRENME PSİKOLOJİSİ Konu Özetli Dijital Çözümlü Soru Bankası

%20
110.00 TL
88.00 TL
9,5
Yayınevi / Marka : İnformal Yayınları
ISBN : 9784063896589
Kazancınız : 22.00 TL
Kazanacağınız Puan : 88 Puan
Stok : 10+ adet var
Toplam Satılan : 5 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 99 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : 24 Saatte Kargoda
Bu ürün size İnformal Yayınları tarafından gönderilecektir

Eğitim Bilimlerinin Kara Kutusu ÖĞRENME PSİKOLOJİSİ Konu Özetli Dijital Çözümlü Soru Bankası

Özellikleri

  • Konu Özetli Tamamı Detay Çözümlü Soru Havuzu
  • Yayınlanmayan Sorular Kara Kutuda
  • ÖSYM Kitap Çıkarsa Alır mıydınız? İşte Bu Kaynak ÖSYM Arşividir. ( En Güncel)
  • STS (Seviye Tespit Sınavı) KBYS (Kariyer Belirleme Ve Yükseltme Sınavı) KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı)

Değerli Öğreticilerimiz yeni bir dönemde başarılı, verimli ve faydalı olmanız temennisiyle merhaba diyoruz.
Sevgili Öğretmen adaylarımız yeni bir sınav maratonunda bir an önce atanmanızı temenni ederek merhaba diyoruz…
Bildiğiniz gibi ülkemizde çeşitli alanlarda sınavlar yapılmakta bu sınavların sonuçları da çoğu zaman geleceğimizi şekillendirmektedir. İşte bu hazırlık sürecinde ciddi hazırlanmış dokümanlara ihtiyaç duyulmaktadır.

İnformal Yayınları olarak Kara Kutu Kitaplarını hazırlarken büyük fark yaratarak 3 farklı kurumun (KPSS-STS-KBYS) sorularını derledik… Bununla da yetinmedik tüm soruları sınav sınav dizme veya yıl yıl dizme kolaylığına kaçmadık. Siz değerli adaylarımızın konuyu en iyi şekilde kavraması için Türkiye’de bir ilk olarak konu anlatım sırasına göre soru bankası oluşturduk. Sonuçta şöyle bir şeyle karşılaştık. ÖSYM bir sınavda sorduğu soruyu aynen alıyor farklı sınavlarda ve farklı yıllarda soruyor. Hatta bazılarını fotokopi gibi aynısını soruyor. Kitabımızın içinde de birçok örneğini göreceğiniz şekilde ÖSYM mesela 2006 KBYS sınavında sorduğu bir soruyu sadece şıklarının yerini değiştirerek 2015 KPSS’de de sormuş. 2011 STS’de sorduğu bir sorunun aynısını 2014 KPSS’de sormuş. Biraz değiştirmiş 2019 KPSS’de sormuş. Bundan da anlaşılıyor ki önümüzdeki sizin gireceğiniz sınavda da Eğitim Bilimlerinin Kara Kutusu kitabından da çıkma ihtimali çok yüksektir. Eğitim Bilimlerinin Kara Kutusu kitabının sadece bir bölümünü çözdüğünüzde aklınıza şöyle bir fikir gelecektir. Allah Allah! Bu ÖSYM hep aynı soruları sormuş. Benim diğer sınavları bir yerlerden bulmam lazım diyeceksiniz. Merak etmeyin eğitim bilimleri adına sorulmuş tüm kurumların soruları elinizin altında bulunmaktadır. Eğitim Bilimlerinin Kara Kutusu size yeter.

Eğitim Bilimlerinin Kara Kutusundan çalışan öğrenciler, gerçek sınav sorularıyla konuyu en iyi şekilde öğrendiklerini, ÖSYM’NİN MANTIĞINI KAVRADIKLARINI, soruları çözdükçe yapabilmenin heyecanı ve sevinciyle Eğitim Bilimlerine daha fazla çalıştıklarını ve başarılarının farkına vardıklarını belirtmişlerdir.
Birçok kaynak arasında elinizdeki bu kaynak siz değerli öğrencilerimizin kısa sürede birçok konuyu gerçek sınav konularıyla pekiştirmesi amacıyla derlenmiş ve size gerçek tekrar yaptırarak başarıya ulaşmanızı hedeflemiştir.
Bu kitap, yorucu, ciddi, yoğun ve uzun bir çalışmanın ürünüdür. Hazırlamış olduğumuz bu kaynak son 20 yılda (2001-2020)ÖSYM tarafından sorulmuş 3 farklı kurumun tüm sınavlarında çıkmış (KPSS, KBYS, STS) sorulardan oluşmaktadır.
Bu kitabımızda informal (kendi kendine öğrenme) eğitim sistemi gözetilerek sorular düzenlenmiştir.

Bu kitap hazırlanırken;

  • 1. Tüm soruları konu anlatım sırasına göre dizdik.
  • 2. Benzer ve aynı türden olan soruları alt alta getirdik.
  • 3. Soruları hazırlarken kolaydan zora doğru sıralamaya çalıştık.
  • 4. Konularda ve sorularda hücreleme sistemi kullandık.
  • 5. ÖSYM’nin arşivini oluşturduk. Bunu yaparken güncelliğini yitirmiş, müfredattan çıkartılmış soru ve konulara yer vermedik.
  • 6. ÖSYM’nin mantığını kavratmaya çalıştık.
  • 7. Pratik ve şifreleme şeklinde özetlere yer verdik. Bir nevi konu anlatım gibi özet yaptık.
  • 8. Tüm sorulara fazla abartmadan detaylı çözüm ve analiz yaptık.
  • 9. Soruların hangi sınavlarda ve hangi yıllarda çıktığını soruların altlarına yazdık.
  • 10. Soruları informal sistemde (kendi kendine öğrenme sistemi) dizdik. Yani çözemediğiniz bir sorunun cevabını bir sonraki sorunun içinde olacak şekilde dizdik.

Böylece öğrencilerimizin konuyu sıkılmadan, zevkli bir şekilde öğrenmesine gayret ettik. Size tavsiyemiz bu kitabı iki kere çözmenizdir. Önce kitabı ilk aldığınızda, daha sonra sınava yakın bir sürede çözmenizi tavsiye ederiz.
Eğitim Bilimlerinin Kara Kutusu kitabının tüm aday ve öğretmenlerimize hayırlı olması, mutlu ve başarılı bir hayata adım atmanızda yardımcı olması temennisiyle, fotokopiye yönelmeyip kul hakkına girmeyen ve emeğe saygı gösteren öğrencilerimize ve öğretmen adaylarımıza başarılar dileriz. Kara Kutu Kitapları size yeter!

 

İsmail KAYNARCA
İNFORMAL YAYINLARI

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler