Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 0,0
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.
Bu ürünü satışı bulunmamaktadır

2022 KPSS Lise ve Önlisans Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü Soru Bankası Seti Pegem Yayınları

%38
225.00 TL
140.00 TL
Yayınevi / Marka : Pegem Yayınları
ISBN : 9780202100006
Kazancınız : 85.00 TL
Kazanacağınız Puan : 140 Puan
Basım Tarihi : 2021
Sayfa Sayısı : 1060
Kitap Ebatı : 19x27
Toplam Satılan : 38 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü

Değerli KPSS Adayları,

 

Kamu Personeli Seçme Sınavı, geleceğin kamu personelinin belirlenmesinde son aşamadır ve öğrenim hayatınız boyunca verdiğiniz emeğin sonucu meslek hayatınıza adım atmanızla nihai başarıya dönüşecektir.

Bu süreçteki emek ve çabanız programlı bir çalışma ile sizi hedefinize doğru yöneltecek ve öne geçirecektir. Böylesi bir süreçte programlı bir çalışmaya kaynaklık edecek olan deneyimli bir yazar ekibi tarafından özenle oluşturulmuş, geniş kapsamlı yayınlar olacaktır. Pegem Akademi yazar ekibinin öncelikli amacı tam da bu kaynağı sizlere sunmak olmuş ve sonucunda sizleri başarıda öne taşıyacak bu kapsamlı soru bankası ortaya çıkmıştır.

Bu kitap, Genel Yetenek - Genel Kültür Kamu Personeli Seçme Sınavlarının tüm yıllara göre analiz edilmesiyle hazırlanmıştır. Kitapta bu analiz sonuçlarına göre adayların sınavın kapsamında yer alan tüm soru türlerine hâkim olup bu soruları rahatlıkla çözecek seviyeye ulaşması hedeflenmiştir. Sınavda başarılı olabilmek için yeterli bilgi düzeyinin yanı sıra çok sayıda soruyu anlayarak ve hızlı bir şekilde cevaplamak gerekmektedir. Bu kitabın temel amacı, adayın her tür soruyu uygun sürede ve en hızlı biçimde çözmesini sağlamaktır.

Büyük bir gayret ile hazırlanan bu kitap, size en üst düzeyde fayda sağlayacak ve KPSS’de sizi başarıya ulaştıracaktır. Kitaba ilişkin sorularınızı pegem@pegem.net adresine e-posta yoluyla ya da 0538 594 92 40 numarasına WhatsApp üzerinden iletmeniz yeterli olacaktır. Sorunuz en kısa sürede yazarlarımız tarafından cevaplandırılacaktır. Kitabın, kamu kurumlarında görev almak isteyen tüm okurlarımızın başarılarına katkı sağlaması dileğiyle...

PEGEM AKADEMİ

 

 

Tarih Soru Bankası      264 sayfa

Coğrafya Soru Bankası   256 sayfa

Türkçe Soru Bankası   160 sayfa

Vatandaşlık Soru Bankası   136 sayfa

Matematik-Geometri Soru Bankası  264 sayfa

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler