Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 0,0
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.
Bu ürünü satışı bulunmamaktadır

2023 GY-GK Fenomen Gece Soru Çözüm Kampı

%67
499.00 TL
169.00 TL
Yayınevi / Marka : Mehmet Eğit
ISBN : 600605
Kazancınız : 330.00 TL
Kazanacağınız Puan : 169 Puan
Toplam Satılan : 1 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Ürün Yapısı : Dijital Ürün
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü

2023 GY-GK Fenomen Gece Soru Çözüm Kampı

Lütfen ürünü satın almadan önce açıklamaları dikkatle okuyunuz!

 

Program Adı:

2023 GY-GK Fenomen Gece Soru Çözüm Kampı / Canlı Ders

Program Türü:

Etkileşimli Canlı Ders

Eğitmen Kadrosu:

Mehmet EĞİT

Özgür ÖZKINIK

Önzur SAAT YILDIRIM

Birol YETİMOĞLU

Yasin ARSLAN

Ahmet KARAKUZA

Ufuk AKDENİZ

Program Başlangıç ve Bitiş Tarihleri:

2 Mayıs 2023 – 15 Mayıs 2023 / Saat 23:00- 00:40 arası

İçerik ve Son Kullanım Tarihi

Toplam 24 saat genel kültür ve genel yetenek canlı soru çözüm kampı

Son erişim tarihi: 06 Ağustos 2023

Canlı Ders Uygulaması:

Canlı derslere katılım www.mehmetegit.com web sitesi üzerinde üye girişi yaptıktan sonra canlı dersler sekmesindeki "Sınıfa Git" butonuyla başlamaktadır. Herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duyulmamakla birlikte ZOOM programının cihazınıza yüklenmesi daha kaliteli bir hizmet almanızı sağlayacaktır. Canlı dersler sırasında chat ekranını kullanarak eğitmeninize sorularınızı yöneltebilirsiniz. Ayrıca her ders için ayrı ayrı oluşturulan platformlar üzerinden eğitmenlerinize doğrudan soru sorabilirsiniz.

Derslerin Tekrar İzlenmesi:

Canlı dersler işlendikten sonra en geç ertesi gün öğrenci panelinizde bulunan tekrar izle bölümüne yüklenmiş olmaktadır. Bu kayıtlar ÖSYM 2023 sınav takviminde açıklanan sınav tarihine (06 Ağustos 2023) kadar sınırsız şekilde izlenebilir. Video kayıtlarda “hızlandırma seçeneği” bulunmaktadır.

Teknik Destek:

Canlı dersler esnasında teknik birimimiz derslerde oluşabilecek aksaklık için takip sağlamaktadır. Dersler başladıktan sonra tarafınıza iletilecek WhatsApp Teknik Destek Hattı üzerinden ilgili sorularınıza cevap ve yardım alabilirsiniz. Ayrıca derslerle ilgili tüm bilgilendirme mesajları, dâhil edildiğiniz WhatsApp grubunda yapılacaktır. Gruplar dersler başlamadan bir ya da iki gün önce yapılacaktır. Kişilerin WhatsApp ayarları nedeniyle gruplara izinsiz alınmayı engellemesi durumunda gruplara dâhil edilmeye onay vermesi gerektiğinden üyelik oluşturanların dersler başlamadan önce uygulama üzerinde gerekli kontrolleri yapması gerekmektedir.

Ödeme Seçenekleri:

Ödemenizi banka kartı, kredi kartı ile tek çekim, kredi katına taksit, havale ve EFT seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz.

Aktivasyonun Sağlanması:

Kredi Kartı ile gerçekleştirilen ödemelerde ödeme onayı alındıktan sonra aktivasyonunuz otomatik olarak sağlanmış olur. Havale/EFT yoluyla gerçekleştirilen ödemelerde ise aktivasyonunuz 1 (bir) iş günü içerisinde sağlanmış olacaktır.

Detaylı bilgi almak için 0 507 987 17 23 numaralı WhatsApp hattına yazabilir ya da 0850 259 23 16 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler