Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 0,0
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.
Bu ürünü satışı bulunmamaktadır

2023 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Canlı Ders

%67
2700.00 TL
900.00 TL
Yayınevi / Marka : Mehmet Eğit
Yazar : Mehmet Eğit
ISBN : 777536
Kazancınız : 1800.00 TL
Kazanacağınız Puan : 900 Puan
Toplam Satılan : 2 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Ürün Yapısı : Dijital Ürün
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü

Lütfen ürünü satın almadan önce açıklamaları dikkatle okuyunuz!

Program Adı:

Genel Yetenek-Genel Kültür KPSS 2023 / Canlı Ders

 

Erken Kayıt Hakkında:

Bu eğitim programımızın avantajlı erken kayıt fiyatının son geçerlik tarihi 13.10.2022'dir.

 

Program Türü:

Etkileşimli Canlı Ders

 

Eğitmen Kadrosu:

Coğrafya: Mehmet EĞİT

Türkçe: Öznur SAAT YILDIRIM, Gani ERTAŞ

Tarih: Sait ZAMAN, Cavit ARDIÇ, Cengiz UÇAR, Birol YETİMOĞLU

Vatandaşlık: Özgür ÖZKINIK, Sait ZAMAN, Erol SİTAR

Matematik: Süleyman CİVELEK (Başlangıç- alt düzey)

Matematik: Serkan KÖK (Orta-ileri düzey)

Geometri: Serkan KÖK

 

Toplam Ders Saati:

310 ders saati

 

Program İçeriği:

310 ders saati sürecek konu öğretimi ve soru çözümü, öğretim yılı sonunda yapılacak olan 70 ders saati sürecek "Kapsamlı Genel Tekrar" programına ücretsiz katılım hakkı

 

Ücretsiz Verilecek Kaynaklar:

→ Ders takip notları

→ GY-GK 5 cilt soru bankası

→ 5’li online deneme

Kurumumuzda derslerinize girecek olan eğitmenler tarafından hazırlanan ve basımı gerçekleştirilen yayınlar kullanılmaktadır. Kayıt olan öğrencilerimize ders takip notları basılı şekilde ücretsiz gönderilecektir. Ayrıca süreç içerisinde 5 adet online deneme sınavı aktive edilecek, puan ve sıralama belirten kişiye özel karne verilecektir.

 

Program Başlangıç ve Bitiş Tarihleri:

Kasım 2022 - Temmuz 2023

 

Haftalık Ders Programı:

Canlı dersler haftanın üç günü ÖABT dersleri ile gerçekleşecektir. Günlük ders programı 18.00’de başlayıp 22:25’de sonlanacak şekilde 5 ders saati üzerinden uygulanacaktır.  ÖSYM tarafından açıklanacak takvime göre, EĞİT AKADEMİ günlük ders saati ve haftalık ders günü sayısında artış yapabilir, ders programında değişiklik yapabilir ancak toplam ders saatinde azalma olmayacağını garanti eder.

 

Rehberlik Hizmeti:

Şule GÜZEL koordinatörlüğündeki rehberlik birimi tarafından eğitim türünüze özgü olarak rehberlik semineri belirtilen gün ve saatte canlı şekilde gerçekleştirilecektir. Seminere canlı şekilde katılarak ya da video kayıtlarını izleyerek gerekli yönlendirmeleri alabilirsiniz. Ayrıca öğrencilerimizin sürece katılma ve deneme sonuçları değerlendirilerek gerekli görüldüğünde dönüşler sağlanacaktır.

 

Uygulanacak Deneme Sınavları:

Belirlenen 5 adet deneme sınavına öğrenci yönetim sisteminiz üzerinden online şekilde katılabilir ve sınav sonucunuzu inceleyebilirsiniz. Sınav sorularının çözümleri dersin öğretmeni tarafından canlı olarak yapılacak olup kaçıranlar için kayıt altına alınacaktır.

 

Canlı Ders Uygulaması:

Canlı derslere katılım www.mehmetegit.com web sitesi üzerinde üye girişi yaptıktan sonra canlı dersler sekmesindeki "Sınıfa Git" butonuyla başlamaktadır. Herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duyulmamakla birlikte ZOOM programının cihazınıza yüklenmesi daha kaliteli bir hizmet almanızı sağlayacaktır. Canlı dersler sırasında chat ekranını kullanarak eğitmeninize sorularınızı yöneltebilirsiniz. Ayrıca her ders için ayrı ayrı

oluşturulan platformlar üzerinden eğitmenlerinize doğrudan soru sorabilirsiniz.

 

Derslerin Tekrar İzlenmesi:

Canlı dersler işlendikten sonra en geç ertesi gün öğrenci panelinizde bulunan tekrar izle bölümüne yüklenmiş olmaktadır. Bu kayıtlar ÖSYM sınav takviminde açıklanan sınav tarihine kadar sınırsız şekilde izlenebilir. Video kayıtlarda “hızlandırma seçeneği” bulunmaktadır. 

Teknik Destek:

Canlı dersler esnasında teknik birimimiz derslerde oluşabilecek aksaklık için takip sağlamaktadır. Dersler başladıktan sonra tarafınıza iletilecek WhatsApp Teknik Destek Hattı üzerinden ilgili sorularınıza cevap ve yardım alabilirsiniz. Ayrıca derslerle ilgili tüm bilgilendirme mesajları, dâhil edildiğiniz WhatsApp grubunda yapılacaktır. Gruplar dersler başlamadan bir ya da iki gün önce yapılacaktır. Kişilerin WhatsApp ayarları nedeniyle gruplara izinsiz alınmayı engellemesi durumunda gruplara dahil edilmeye onay vermesi gerektiğinden üyelik oluşturanların dersler başlamadan önce uygulama üzerinde gerekli kontrolleri yapması gerekmektedir.

 

Kampanya Seçenekleri:

Bu programın yer aldığı ikili ya da üçlü eğitim paketi aldığınızda indirimli haliyle satın almış olursunuz.

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler