Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 0,0
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.
Bu ürünü satışı bulunmamaktadır

2023 KPSS Tarih 1000 Soruda Genel Tekrar

%51
49.90 TL
24.50 TL
Yayınevi / Marka : Mehmet Eğit
Yazar : Mehmet Eğit
ISBN : 721047
Kazancınız : 25.40 TL
Kazanacağınız Puan : 24 Puan
Basım Tarihi : 2022
Toplam Satılan : 347 Adet
Bugün Ziyaret : 5 kişi bu ürüne baktı
Ürün Yapısı : Dijital Ürün
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü

Çalışmalarını tamamlamış, konuları tekrar etmiş tüm öğrencilerin en büyük kaygısı "ya unutursam?, ya sınavda aklıma gelmezse?" olmaktadır. İşte tam bu aşamada "1000 Soruda Genel Tekrar" önemli ve detay bilgileri tekrar etmenizi sağlayacak, yanlış bildiğiniz konuları sürekli karşınıza çıkararak doğrusunu öğrenmenizi sağlayacak şekilde hazırlandı. 5 seçenekli sorular dan ziyade bir konuyla ilgili en can alıcı bilgilerin kısa cevaplı doğru/ yanlış soruları şeklinde hazırlanan bu format sanki  arkadaşınızla kantinde soru-cevap yapıyormuşsunuz hissi verecek. :) Dersleri konulara göre tekrar edebileceğiniz bu soru cevap modülü, doğru sayınıza göre size rütbeler vermektedir. Tabiki temel amacımız Bordo Bereli rozeti ile sınava girmek olmalı :)"

 Bu paket dijital içeriktedir. Herhangi bir kargo gönderimi söz konusu değildir.  Genel Tekrar soru paketlerini  "www.mehmetegit.com" web adresine üyelik yaptıktan sonra aynı website üzerinden mail ve şifre girişiyle kullanabilirsiniz

 

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler