Ara
Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS)
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,6
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2023 Okyanus Yayınları TYT Master Matematik Yeni Tarz Sorular Soru Bankası

%18
240.00 TL
199.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : Kitaplinki
9,6
Yayınevi / Marka : Okyanus Yayınları
Yazar : Ahmet Tuncer
ISBN : 9786052286548
Kazancınız : 41.00 TL
Kazanacağınız Puan : 199 Puan
Basım Tarihi : 2023
Sayfa Sayısı : 207
Kitap Ebatı : 21x27
Toplam Satılan : 8 Adet
Bugün Ziyaret : 4 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size Kitaplinki tarafından gönderilecektir

YKS TYT 1.Oturum Master Matematik Yeni Tarz Sorular Okyanus Yayıncılık 

TYT Matematik’te Çıkacak Sorular YGS’den Farklı Olacak

YÖK en son 1 Mart 2018’deki açıklamasıyla yeni sistemi netleştirdi. Yeni sistem YÖK’ün web sitesinde “YKS ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları” başlığı altında yer almaktadır. “TYT’de Temel Matematik Testlerinde çıkacak sorular, YGS’de çıkan Matematik sorularının benzeri mi olacaktır?” sorusunu YÖK “Hayır” diye cevaplıyor. Buna göre üniversite sınavında ÖSYM’nin ilk kez 2018’de soracağı yeni tarz sorular seni bekliyor. Bunlar öğrenciler için bir ilk olacak olacak. Ancak ÖSYM bu tarz soruları aslında yıllardır ALES, KPSS vb sınavlarda zaten soruyordu. ÖSYM bu tarz sorularda daha çok Amerika’daki üniversiteye kabul sınavını (Scholastic Aptitude Test, kısa adı SAT)  örnek almaktadır.

Geleceğin Yeni Tarz Sorulara Bağlı

ÖSYM’nin yeni tarz soruları aslında daha kolay olmakla birlikte pek alışık olmadığın için sana zor ve şaşırtıcı gelebilir. Bunun için sadece bu tarz soruları içeren bir soru bankası hazırladık.

ÖSYM’nin ilk kez 2018’de soracağı yeni tarz sorular, TYT Matematik Testi’nin yaklaşık yarısını oluşturacaktır. Bunun için geleceğin, üniversite sınavındaki başarın önemli ölçüde TYT Matematik Testi’ndeki performansına bağlı diyebiliriz. TYT Matematik Testi’nin yaklaşık yarısı da ÖSYM’nin vazgeçilmezi olan klasik tarzdaki sorularından oluşacaktır.

Bu Kitabın Yazarları Yeni Tarz Soruların Uzmanı

Yazar kadrosunu, yeni tarz soruları en iyi bilenler olduğu için; ALES ve KPSS uzmanlarından seçtik. Siyah şapkalı hocalar lakabı verdiğimiz eleştirmenleri ise üniversite sınavında uzman olan yazarlarımızdan seçtik. Bu kitap için SAT uzmanı olan hocalarımızdan da fikir aldık.

Yazarlarımız Tüm Soruların Çözüm Videosunu Hazırladı

ÖSYM’nin yeni tarz soruları özellikli olduğu gibi soruların çözümü de özellikli. Bunun için yazarlarımız tüm soruları akıllı tahtada özel dersin mantığına göre tek tek çözdü. Sadece yanlış yaptığın ya da boş bıraktığın soruları değil doğru çözdüğün soruların çözüm videosunu da izlemeni öneririz. Böylece usta hocaların çözüm stratejilerini öğrenmiş olur, benzer sorular için taktik geliştirmiş olursun.

Artık bu kitapla ve çözümlerle birlikte ÖSYM’nin TYT Matematik Testi senin için gizem olmaktan çıkacaktır. Bu kitap sana sınavda büyük bir avantaj kazandıracaktır.

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler