Ara
Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS)
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2024 TYT Fizik Video Çözümlü Soru Bankası Ertan Sinan Şahin

SÜPER FİYAT
179.90 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Ertan Sinan Şahin Yayınları
ISBN : 9786057157850
Kazanacağınız Puan : 179 Puan
Basım Tarihi : 2023
Sayfa Sayısı : 144
Kitap Ebatı : 21x29
Toplam Satılan : 63 Adet
Bugün Ziyaret : 6 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 30 Mart Cumartesi gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2024 TYT Fizik Video Çözümlü Soru Bankası Ertan Sinan Şahin

 Bire bir ÖSYM tarzında

● MEB kitaplarını ve kazanımlarını %100 tarayan sorular

● Tüm sorular için kapsamlı video çözümler

● Gerçek sınav provası!

TYT Fizik Soru Bankası kitabımız, bir konunun çalışılması bittikten sonra konuyla ilgili testlerin çözüleceği ilk kaynak olması için hazırlandı. Bu soru bankasında sınava hazırlık çizgisinin üstünde soru bulunmuyor. Testlerde yer alan sorular konuya ilişkin MEB kazanımlarını tarayacak şekilde belirlendi.

Bu soru bankası, TYT’de çıkması beklenen türden soruları içeriyor. MEB kitabındaki deneylere ve örneklere sorularda mutlaka yer veriliyor. Konuyu tam ve doğru anlamak isteyen öğrenciler, bu soru bankasıyla kendilerini kolaylıkla ölçebilir.

Gündelik hayattan örnekler içeren, şekillere yer verilen “yeni nesil” sorulardan bu kitapta bol miktarda bulunuyor. Yeni nesil sorularda gündelik hayattan örnekler kazanımlarla uyumlu ve TYT’de çıkması beklenen şekilde soruluyor.

TYT Fizik Soru Bankası testlerini oluşturan soruların zorlukları kolaydan zora mavi, yeşil ve mor renklerle testin cevap anahtarı üzerinde gösterildi. Her testte çeşitli zorluklarda sorulara yer verildi. Soruların zorlukları, sınavda yer alabilecek sınırlarda tutuldu.

Soru Bankasındakii bütün soruların çözümleri kitabın yazarları olan Ertan Sinan Şahin ve Tolga Bilgin tarafından detaylı bir şekilde yapıldı.

Soru çözüm videolarında 1.25x, 1.5x, 1.75x ve 2.0x oynatma hızı seçenekleri bulunuyor. Videoların tamamı 1080p full HD kalitesindedir. Videolar istenirse 1080p, 720p, 540p, 360p ve 240p çözünürlüklerde izlenebilir.

Video çözümler hakkında bilgi:

Soru bankasındaki soruların video çözümlerine //ertansinansahin.com/cozum adresinden ulaşabilirsiniz. Video çözümler için ücret talep edilmeyecektir. Ücretsiz olarak üyelik gerekir.

Bu Ürünü Satan Diğer Mağazalar
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler