Ara
Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS)
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,7
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2024 60 Günde Geometri TYT-AYT Geometri Kampı Soru Bankası Mert Hoca Yayınları

SÜPER FİYAT
219.00 TL
Mağaza : Kr Akademi
9,7
Yayınevi / Marka : Mert Hoca Yayınları
Yazar : Mert Güven
ISBN : 9786259953113
Kazanacağınız Puan : 219 Puan
Basım Tarihi : 2024
Sayfa Sayısı : 344
Kitap Ebatı : 21x27
Stok : 10+ adet var
Toplam Satılan : 34 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : 24 Saatte Kargoda
Bu ürün size Kr Akademi tarafından gönderilecektir

Canlarım Selam, Üniversite sınavının yaramaz çocuğu, herkes tarafından üvey evlat muamelesi gören ama matematiğin en derin mevzularından birisi olan, çağımızın problemiyle tekrar beraberiz: GEOMETRİ! Bu kadar ötekileştirilen ve çok önemsenmeyen konu aslında müfredat matematiğinin dörtte birini kapsıyor. Yani sayılarla konuşacak olursak, üniversite sınavında her 4 sorudan 1 tanesi geometri. Haliyle geometriyi pas geçerek hayallerinizdeki üniversitenin kapısından girmek çok zor görünüyor. Aslında bunları bilmemize rağmen, çoğumuz geometriyi hep sona bırakıp çalışmayı erteliyoruz, bir şekilde bu problemi çözmekten kaçınıyoruz. Problemi çözmekten kaçanların derdine deva olmak için hem TYT hem de AYT müfredatının tamamını kapsayan bu soru bankasını hazırladık. Çünkü biliyoruz ki bir konuyu öğrenmenin ve öğrenip öğrenmediğini anlamanın en sağlam yolu iyi bir soru bankası çözmektir. Ekibimizin aylar süren detaylı çalışması sonucunda hazırlanmış bu soru bankasını bitirdiğinizde geometriyi de kafanızda bitirecek, sınava hazırlık sürecinizde belki de en çok zorlandığınız derslerden birini halletmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Yeter ki geometriyi halletmeyi bir şekilde kafanıza koymuş olun. Sonrasını ise bana bırakın. 60 Günde Geometri Video Ders Kitabı ile başladığımız kamp yolculuğunda geometriyi ezberleri ve klişeleri ile yarım yamalak değil mantığı ve ispatlarıyla keşfederek öğrenecek; bu soru bankasıyla da öğrendiklerinizi pekiştirecek, birçok soru biçimini görüp çözerek kendinizi geliştireceksiniz. Belki de elinizde tuttuğunuz kitap size hayallerinizdeki üniversitenin kapısını açacak

Bu Ürünü Satan Diğer Mağazalar
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler