Ara
Satıcı Puanı: 9,5
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

Beyaz Zambaklar Ülkesi Finlandiya da Grigoriy Petrov İnklap kitabevi

%8
45.00 TL
41.50 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
9,5
Yayınevi / Marka : İnkılap Kitabevi
ISBN : 9789751038944
Kazancınız : 3.50 TL
Kazanacağınız Puan : 41 Puan
Sayfa Sayısı : 312
Kitap Ebatı : 13x19
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 100 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size İnkılap Kitabevi tarafından gönderilecektir

 

Atatürk, Beyaz Zambaklar Ülkesi Finlandiya`da kitabını okuduktan sonra bu kitabın Türkiye`de okulların müfredatına  –askeri okullar başta olmak üzere– dahil edilmesini  istedi. Böylece Atatürk zamanında ilk kez Türkçeye çevrilen kitap en çok okunanlar arasında yer aldı.
 
Grigoriy Petrov`a göre coğrafi koşulların yarattığı olumsuzlukların yanında yoksulluk, yoksunluk içerisindeki bir halkın dayanışmayla yeniden inşa ettiği bir ülkedir Finlandiya. Türkiye coğrafi koşulları bakımından yaşama çok elverişli olsa da Cumhuriyetin özellikle ilk yıllarında Osmanlı`dan da kalan yoksulluğu, olanaksızlığı, eğitimsizliği derinden hissediyordu. Finlandiya`nın geri kalmışlıktan kurtulmak için yürüttüğü bu büyük mücadelenin bir benzerinin Türkiye`de de veriliyor olması okur için kitabı daha anlamlı kılıyor.

 

Beyaz Zambaklar Ülkesi Finlandiya`da; halkın  içinde bulunduğu yoksulluk ve cehalet koşullarından kurtulabilmesi için başını aydınların çektiği bir eğitim seferberliğinin eseridir. Bu kitapta bir ulusun iktisadi, sosyal, siyasal olarak yeniden dirilişini okuyacak, ütopik-ideal  görünenin  çabayla,  dayanışmayla  toplumsal gerçekliğe nasıl  dönüştüğünü  göreceksiniz.

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler