Ara
Jolier Rawen Ben ve Kendim Can Patlar İkinci Adam Yayınları
Yorum Yap Anında 10 Para Puan Kazan
Yorumu Gönder
Merakla Beklemek...
04-08-2020/00:43
Kitabı gerçekten çok merak ediyorum. Can Patlar`ı da Youtube`da keşfettim.
medusa`nın satürn`ü
Geleceğe Bir Not
04-06-2020/16:29
yazar hakkında JK. Rowling benzetmesi yapanlar oluyodu ve okuyana kadar bunu abartı düşünüyordum ve ilk 70 sayfayı yine de genel olarak beğensem de bunun abartı olduğu kanısındaydım çünkü bi aşk romanı izlenimi veriyordu bana fakat... buraya kocaman bir fakat ekliyorum... 11.Bölüme geldikten sonra bu kitabın içinden görünmez eller çıktı ve beni resmen ensemden tutup o kitabın içine atıverdi biranda. Normal bölümler 5-10 sayfa iken 11. bölüm yanlış hatırlamıyosam 50 sayfaydı. O bölüm sonrası şimşekler çaktı kafamda, bu öyle bir kitap ki ben bunun bilimkurgu olduğunu düşünmüyorum bu geleceğe bi mesaj!! Kitaptaki konuları araştırdıkça kaynar sular akmaya başladı başımdan, bu kitap birgün ders niteliğinde insanlara anlatılabilir, buradan yazara sesleniyorum ne olursun 2. seriyi biran önce çıkar, bazen durduk yere aklıma nilessa karakteri geliyor ve geleceğini merak ediyorum.
be**********
Can Patlar Kahin misin ?
19-04-2020/04:45
Kitabın ilk çıktığı tarihe ve hatta internetteki içeriklerine baktım ve anlattığı olayların bazıları gerçek olmuş bazıları da oluyor, şu virüs sonrası iyice şüphe ettim, belki de bahsettikleri çip projesine doğru gidiyoruz. Ayrıca bu kitabın satışı konusunda yayınevi sınıfta kaldı, kitabı 2 kez satın aldığım halde iptal ettiler, 3 farklı siteden sipariş ettim sadece kitapseç sitesi düzgün bir şekilde getirdi kargoyu. Ama Can Patlar eğer kahinsen bu yayınevini bi seçme nedenin vardır illaki :) Ya da bazıları kitabını sattırmak istemiyor da olabilir :) bknz "Reptilianlar :) Umarım bir imza gününde gelecekteki bu olayları nasıl tahmin ettiğini anlatırsın.
Efe Batum
Tavsiye şarkıları gibi:)
24-03-2020/22:24
Bitince yazalım yorumumuzu. Sürükleyici, heyecan verici, bitmemesi için uğraştım ama merak işte bitirme durumunda kalıyorsunuz. Birçok konuda şüpheye düşürüp araştırma yapmamıza olanak sağlıyor. Yazdığı her kelime öylesine iliştirilmemiş. Her şey ince ayrıntısına kadar araştırılıp yazılmış. Bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Ebru MUN
CORONA VİRUSU MU
20-03-2020/01:43
KİTAPTA BİR SAHNE VAR 2020 YILLARINDA BİR SALGIN ÇAĞINDAN BAHSEDİYOR, 2030A KADAR NÜFUSUN%30UNU AZALTACAĞINI SÖYLÜYOR VE OKURKEN AKLIMA CORONA VİRÜSÜ GELDİ BAŞKALARI DA AYNI ŞEYİ DÜŞÜNDÜ MÜ BİLMİYORUM AMA KİTAP 2017 YILINDA BASILMIŞ VE O TARİHTEN İTİBAREN SÖYLEDİĞİ ÖNGÖRÜLERİN BAZILARI GERÇEKLEŞMİŞ. BU GERÇEKTEN ANLATILANLARIN DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜRDÜ BANA. BEN NEANDERTALLERİ BİLMİYORDUM ÖNCEDEN İNSAN TÜRÜ OLARAK SİYAHİLERİN VE ASYALILARIN FARKLI TÜR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRDÜM FİZİKSEL FARKLILIKLARINDAN DOLAYI AMA BU KİTAP SAYESİNDE İNSANLIĞA OLAN BAKIŞIM GÜZEL BİR YÖNDE EVRİLDİ EĞER NEANDERTALLER Bİ DEVRİM YAPACAKSA BİR SAPİENS OLARAK ARKASINDAYIM. YOLUNUZ AÇIK OLSUN YİĞİTLER :) AYRICA BİR TÜRK YAZARDAN BÖYLE BİR ESER OKUMAK BENİM ADIMA GURUR VERİCİYDİ. EĞER YAZARIN İSMİ CAN DEĞİL DE JOHN OLSAYDI BU KİTAP MİLYONLAR SATARDI. KONUSU İNANILMAZ ORJİNAL. KALEMİNİZE SAĞLIK... VE SON OLARAK DA ŞUNU SÖYLEYİM --- EVİNDE KAL TÜRKİYE ---
Suat Kaya
Ah Nilessa!
08-03-2020/01:54
Bir kitaptan, içindeki cümlelerden, cümlelerin öznesinden, öznelerin isimlerinden bu kadar etkileneceğimi asla tahmin etmiyordum. Karakterlerinin isimlerini araştırdım ve neredeyse hepsi mitolojik isimler, mesela kitapta Dionysos şelalesi diye bir yer vardı, o kadar hoşuma gitti ki o sahne, Dionysos mitolojide şarap Tanrısıdır, kitaptaki o şelalenin özelliğini okuduğunuzda isminin neden Dionysos olduğunu da anlayacaksınız. Sadece bu da değil, dünya tarihi hakkında o kadar ciddi bir komplo varki kitapta ve böyle keskin bir eleştirel romanı o kadar kibar bir dille anlatmış ki yazar hayran olacaksınız. Vıcık vıcık aşk romanlarından nefret ederim ben ve ne yalan söyleyim başta okurken öyle bir roman olacak idye korkuyordum ama bir aşk, bir his ancak böyle güzel anlatılır herhalde. Kitabı yeni bitirdim ve sıcağı sıcağına hislerim tazeyken yazmak istedim düşüncelerimi. bana gecenin üçünde bu yorumu yazdıran bir roman mutlaka iyi yerlere gelecektir. Ve kitabın sonu öyle biyerde bitti ki serinin devamında neler olacak diye birsürü ihtimal düşünüyorum. umarım en kısa sürede okuruz. Başarılar diliyorum..
Emel L.
Tedarik edilmesini bekliyorum
17-02-2020/19:18
Siparişimi verdim. Bir an önce elime ulaşmasını heyecanla bekliyorum. Okuduğumda yorum sayfasına yeniden döneceğim.
Eb**********
Kitap
17-02-2020/01:42
Can Patlar`ın kanalı gibi müthiş kitabı ...
Sa**********
Yazar hakkında
15-02-2020/09:16
Zeliha hanım kitabın yazarı Can bey`in kitap bildirimiyle ilgili daha fazla bilgiyi youtube can patlar kanalından edinebilirsiniz.
Fe**********
Kitap
15-02-2020/00:06
Youtube da mükemmel bir çeviri kanalı olan Can Patlar`ın aynı şekilde iyi olan kitabı
Fa**********
« Önceki1 / 2Sonraki »
Kategoriler