Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2022 Arabuluculuk Sınavlarına Hazırlık Tamamı Çözümlü Güncel Soru Bankası ve İlgili Mevzuat Adalet Yayınevi

SÜPER FİYAT
122.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Adalet Yayınevi
ISBN : 9786258092028
Kazanacağınız Puan : 122 Puan
Basım Tarihi : 2022
Sayfa Sayısı : 216
Kitap Ebatı : 16x24
Toplam Satılan : 65 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 02 Mayıs Perşembe gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2022 Arabuluculuk Sınavlarına Hazırlık Tamamı Çözümlü Güncel Soru Bankası ve İlgili Mevzuat Adalet Yayınevi

Arabuluculuk, ülkemizde özellikle son zamanlarda ciddi bir uygulama alanı bulan alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinden biridir. Özellikle son zamanlarda dava şartı arabuluculuk kapsamının genişlemiş olması, mesleğe olan ilgiyi daha da artırmaktadır. Ülkemizde en son 2019 yılında arabuluculuk sınavı yapılmıştır. Bizler de son yapılan yazılı sınavda yüksek puan alarak arabulucu olduk. Hâlihazırda İş hukuku, Tüketici hukuku ve Ticaret hukuku alanlarında Uzman arabuluculu olarak mesleğimizi icra etmeye devam etmekteyiz. Gelinen aşamada gerek sınav sürecinde gerekse de uygulama da edindiğimiz bilgi, tecrübe ve deneyimlerimizi siz değerli meslektaşlarımızla paylaşmak için elinizdeki eseri yazmış bulunmaktayız.

Bizler 2022 yılında yapılacak olan sınava hazırlanan adayların, kapsamlı ve kaliteli bir çalışmaya ihtiyacı olduğunu düşünerek bu kitaba başladık. Kitabımızda, Temel arabuluculuk eğitimi katılımcı kitabı baz alınarak modül modül çalışmalar yapılmıştır. Hazırladığımız tüm testlerin çözümlerini de kitapta yayınladık. Böylelikle bir yandan testleri çözerken diğer yandan çözümler ile de modülleri tekrar etmiş olacaksınız. Eserimiz bu haliyle tamamen günceldir. Bu kaynağın sınava hazırlanan ve başarılı olmayı umut eden tüm meslektaşlarımıza faydalı olmasını umuyoruz.

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler