Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

1453 Konstantiniyye Düştü! Kariyer Yayınları

%22
16.00 TL
12.48 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Kariyer Yayınları
Yazar : Ali Kuzu
ISBN : 9789944300711
Kazancınız : 3.52 TL
Kazanacağınız Puan : 12 Puan
Sayfa Sayısı : 174
Kitap Ebatı : 14x20
Toplam Satılan : 2 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

1453 Konstantiniyye Düştü! Kariyer Yayınları

Konstantiniyye; ‘İncelikler kraliçesi’ medeni dünyanın payitahtı idi. Sinesinde sayısız güzellikler saklayan, Doğu ve Batı milletlerinin hayranlığını çeken, zenginliği ve zerafetiyle adeta yabancıları büyüleyen bu muhteşem şehire ‘Şehirlerin Kraliçesi’ unvanı takılmıştı. -1453 Mayıs ayında Türk fethiyle Osmanlı İmparatorluğu’nun payitahtı olan Konstantiniyye, 1123 yıl önce yine bir Mayıs günü Roma İmparatorluğu’nun yeni başkenti ilan edilmişti.. -Fatih; Konstantiniyye’nin fethine karşı çıkan Baş Veziri Çandarlı Halil Paşa’yı, neden Bizans’ın bir ajanı olarak suçlamıştı? -Konstantiniyye’nin içinde kim, her gün sabahtan akşama kadar "Fetih olmasın" diye dua ederdi? -Akıncılardan meydana gelmiş olan Türk İstihbaratı, Konstantiniyye’nin içine bir gece operasyon yaparak kimi kaçırmıştı? -Rum Dilber Maria’ya aşık olan Ulubatlı Hasan, aşkına karşılık bulabildi mi? -Son saldırı günü Fatih askerlerine şöyle sesleniyordu; "Size Konstantinople’u veriyorum, inanılmaz hazinelerini, erkekleri, kadınları, çocukları yani her şeyi veriyorum. Gelecekte burada mutlu yaşayacak ve çocuklarınıza zenginlikler bırakacaksınız... -Fatih kiminle görüştükten sonra "İstanbul’da kendi arazisini yabancılara satanlar Allah’ın gazabına uğrasın!" demiştir? İşte bütün bunların cevaplarını "1453 Konstantiniyye düştü" kitabında bulacaksınız...

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler