Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

1945 Türkiye SSCB İlişkileri Kırmızı Kedi Yayınevi

%40
140.00 TL
84.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Kırmızı Kedi Yayınları
Yazar : Hazal Yalın
ISBN : 9786052988039
Kazancınız : 56.00 TL
Kazanacağınız Puan : 84 Puan
Basım Tarihi : 2021
Sayfa Sayısı : 224
Kitap Ebatı : 14x23
Toplam Satılan : 1 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 22 Nisan Pazartesi gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

1945 Türkiye SSCB İlişkileri Kırmızı Kedi Yayınevi

1945 yılı, hem Türkiye-SSCB ilişkileri hem de Türkiye-ABD ilişkileri açısından çok önemli bir yıldır. Türkiye 1945`te kapsamlı bir şekilde Batı`ya yönelmeye başlamıştır. Ancak 1945`in izleri 1939`dan başlayarak II. Dünya Savaşı yılları boyunca görülmektedir.

 

Elinizdeki kitap, bu büyük dönüşümün en önemli gerekçesi olarak savunulan SSCB`nin Türkiye`den üs ve toprak talep etmesi konusunu derinlemesine incelemektedir. Üstelik bugüne kadarki yapılanlardan farklı olarak, Türk, Amerikan ve İngiliz belgeleri dışında, Rusya arşivlerinden çok önemli belgeleri de inceleyerek…

SSCB`nin sonradan hata olarak gördüğü üs ve toprak talebinin nedenleri, Ankara`nın II. Dünya Savaşı yıllarında izlediği politikanın bu talepteki etkisi, ABD ve İngiltere`nin tutumu, bazı Türk yetkililerin talebi Batı`ya yönelmenin bir gerekçesi yapmak üzere fazlasıyla köpürtmesi, yoğun bir antikomünist kampanya yürütmesi vb. konular, Hazal Yalın tarafından doğrudan birinci kaynaklar esas alınarak analiz ediliyor.

Kitap, 1945 yılına odaklansa da, ayrıca hem II. Dünya Savaşı`nı hem de Soğuk Savaş`ın ön çarpışmalarını incelediği için, önemli bir kaynak olma özelliğindedir.

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler