Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2011 Ajanda - Kalabalıklar Hrant Dink Vakfı Yayınları

%20
100.00 TL
80.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Hrant Dink Vakfı Yayınları
Yazar : Kolektif
ISBN : 9786058990043
Kazancınız : 20.00 TL
Kazanacağınız Puan : 80 Puan
Sayfa Sayısı : 272
Kitap Ebatı : 13.5x20
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 21 Haziran Cuma gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

Hrant Dink Vakfının 2010 tarihli ilk ajandasının teması Ermenistandı. Türkiyede pek bilinmeyen Ermenistana başka türlü bir gözle bakmayı denemiştik. Başka türlü bakmayı Kalabalıklar temasıyla sürdürmek istedik bu yıl. Muktedirlere karşı ezilenlerin sözünü tarih sahnesine çıkaran, dayanışmayı, diğerkâmlığı, cesareti ve direnişi yücelten kalabalıklar. Dünyayı değiştiren, daha hızlı dönmesini sağlayan. Umut aşılayan ve ilham veren. Ajandanın sayfalarında Woodstock, Kanlı Pazar, Plazo de Mayo anneleri, 23 Ocak 2007, Apartheid karşıtı mücadele, Kristal Gece, Irak savaş karşıtı yürüyüş, Spartacus köle hareketi, Turuncu Devrim, Sufrajetler, Kadife Devrim, Newroz, Tuz yürüyüşü, Theo Van Gogh, 24 Nisan 1965 Yerevan, Kiremit Günü, Mayıs 1968 Paris, Cumhuriyet mitingleri, Saygondaki keşişler, Kumkapı eylemi, Tiananmen Meydanı, Vietnam savaş karşıtı eylemler, 15-16 Haziran 1970, Rusyada Kanlı Pazar, Onur yürüyüşleri, Sivas Katliamı, Fransız Devrimi, Hypatia, Paris Komünü, Dayanışma Hareketi, Washingtonda yürüyüş, Azadi Meydanı, Madrid gösterileri, Sakat hakları hareketi, 6-7 Eylül, Allende, Prag Baharı, Kürtaj hakları, 1908 Devrimi, 350 Hareketi, Köylü ayaklanmaları, Larzac, Şarkı Devrimi, Berlin Duvarının yıkılışı, İsrail ve Filistin için barış çağrıcıları, Seattle, Devrim meydanı, Sedir Ağacı Devrimi, 2008 Yunanistan ayaklanmaları, Göçmenler, Roddney King İsyanı ve We Are The World hakkında yazılar bulacaksınız.

Kalabalıklar ajandası Türkçe, Ermenice ve İngilizce üç dilli olarak hazırlandı.

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler