Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2017 Ajanda: Asla Yalnız Yürümeyeceksin Overteam Yayınları

%17
15.00 TL
12.45 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Overteam Yayınları
Yazar : Işıl Kurt
ISBN : 9786055708689
Kazancınız : 2.55 TL
Kazanacağınız Puan : 12 Puan
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı : 216
Kitap Ebatı : 13x16.5
Toplam Satılan : 10 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2017 Kadın Ajandası – Asla Yalnız Yürümeyeceksin

2017`de de "Asla Yalnız Yürümeyeceksin" diyerek Kadın Ajandası`nı sizlere ulaştırıyoruz. Kadın kardeşlerimiz öldürülmesin diye faaliyet yürüten bir dernek olan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu olarak, kadınların başta yaşam hakkı olmak üzere her türlü haklarına kavuşmaları için mücadele ediyoruz. Türkiye`nin dört bir yanındaki kadın cinayeti davalarını takip ederek, davalara müdahil olarak, indirinlerin uygulanmaması, caydırıcı cezaların uygulanmasını sağlıyoruz. Kaybettiğimiz kadın kardeşlerimizin aileleri ile birlikte adalet arayışımızı sürdürüyoruz. Pek çok gönüllü avukatın desteği ile kaybettiğimiz kadın kardeşlerimizin ailelerini hukuk mücadelelerinde de yalnız bırakmıyoruz. Çabalarımız sonucu 6284 sayılı koruma kanunun yasalaşmasını sağladık. Kadınların etkin biçimde korunması ve yasaların uygulanması için, kadınların yaşam hakkı için çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Kadınlara yönelik her türlü eşitsizlğe karşı, kadınlarla birlikte yürüyen mücadelemizi bu yıl "Asla Yalnız Yürümeyeceksin" temasıyla işledik. Kadınlar birlikte olduğu sürece, hiç bir kadın asla yalnız yürümeyecek.

Derneğimizin çalışmalarına katkı amaçlı hazırladığımız 15 TL`den satışa sunduğumuz ajandamızın gelirleri ile takip ettiğimizi davalarda daha etkin olmayı, kadın kardeşlerimiz öldürülmesin diye sürdürdüğümüz çalışmalara maddi katkı sunmayı planlıyoruz.

Sizler de kadınlar yaşasın diye yürütülen bu çalışmalara destek sunabilirsiniz. 2017 Kadın Ajandası`ndan satın alabilir, müşterilerinize, çalışanlarınıza hediye edebilirsiniz. Kadınların güldüğü ve asla yalnız yürümediği bir 2017`yi hep birlikte yaratmak için, Kadın Ajandası`nı sizlere de ulaştırıyoruz.

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler