Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2017 Karbon Günlükleri Tudem Yayınları

%18
63.00 TL
51.66 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Tudem Edebiyat
ISBN : 9789944699228
Kazancınız : 11.34 TL
Kazanacağınız Puan : 51 Puan
Sayfa Sayısı : 424
Kitap Ebatı : 13x19
Toplam Satılan : 2 Adet
Bugün Ziyaret : 7 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2017 Karbon Günlükleri Tudem Yayınları

Gezegenimizin geleceğini önemseyen herkes bu kitabı okumalı!’
Costa Jürisi
 
Dünya adım adım yok oluşa yaklaşıyor. Peşi sıra felaketler yaşanırken insanlar enerji ve su kaynaklarının tükenme tehdidi ile karşı karşıya kalıyor. Bu kaos ortamında topluma nefes aldıracak tek araç olan karbon kartı ise ne yazık ki çoktan karaborsaya düştü bile! En zoruysa birilerinin gelip durdurma düğmesine basmasını beklemek
 
Yıl 2017. Laura Brown’nun belki de kimsenin okumasını istemediği günlüğü ile başbaşasınız. Londra, karbon kısıtlamasının uygulandığı yeni çağda hayatta kalmak için savaşıyor. Tabii ki Laura ve rock grubu Edepsiz Melekler de Çevre krizinin yaşanmaz kıldığı bir dünyada Laura normal bir üniversite öğrencisi olmaya çalışıyor. Çıktığı Avrupa turnesinde kendini bir öğrenci ayaklanmasının, grevlerin, acı bir su savaşının ve o güne dek tanık olmadığı korkunç hikâyelerle dolu göçmen kamplarının içinde buluyor. Bunlar yetmezmiş gibi Laura’nın aşk yaşamı başa aşağı giderken, toplumsal kargaşaya neden olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılıyor! Dayan Laura, bunlar devrimci zamanlar!
 
İngiliz yazar Saci Lloyd’un, Dünya’daki ekolojik sisteminin bozulmasına tepki çekmek ve kapitalist düzeni eleştirmek amacıyla kaleme aldığı Karbon Günlükleri 2015’in merakla beklenen ikinci kitabında, toplumsal direniş ve isyan tüm hızıyla devam ediyor. Üstelik ilkinden çok daha sert ve istikrarlı bir şekilde
Bu Ürünü Satan Diğer Mağazalar
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler