Ara
Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS)
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2018 KPSS Tarihin Arka Odası Tecrübe Tarih Konu Anlatımlı Pelikan Yayınları

%35
40.00 TL
26.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Pelikan Yayınları
ISBN : 9786059029711
Kazancınız : 14.00 TL
Kazanacağınız Puan : 26 Puan
Basım Tarihi : 2018
Kitap Ebatı : 19x27
Toplam Satılan : 112 Adet
Bugün Ziyaret : 5 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2018 KPSS Tarihin Arka Odası Tecrübe Tarih Konu Anlatımlı Pelikan Yayınları

Yazar'dan

Kıymetli Arkadaşlar,

Tarihin Arka Odası,19 yıllık öğretmenlik tecrübesi ve birikimi ile 10 yılda meydana getirilmiş bir eserdir. İlk baskısını 2012 yılında yaptığımızda 90 sorunun 87’sini birebir isabet ettirmiş, 2016 yılına gelinceye değin de başarı grafiğini hiç düşürmemiştir.2016 yılında ise 27 sorunun bilgi olan 24 soruluk kısmının tamamını birebir yakalamış, kalan 3 yorum sorusuna ilgili konularda sık sık değinildiği görülmüştür.2017 yılında 25 soruda birebir isabet ettirmiştir.

Tarihin Arka Odası piyasada hazırlanan en ayrıntılı ve en güncel KPSS Tarih kitabı olma özelliğine sahiptir.2017 ÖSYM soru yönelimleri titizlikle incelenmiş ve konu anlatımının ÖSYM yönelimlerine uygun olmasına özen gösterilmiştir. Ayrıca konu anlatımı içinde verdiğimiz bilgilerin tamamında AKADEMİK KAYNAKLAR merkez alınmıştır ki kitabımızın bu yönüyle emsallerinden farklılık arz ettiğini de ifade etmek isterim. Konu anlatımında özellikle vurgulanması lazım olan bilgiler "AKLINDA TUT", "ADINI UNUT BUNU UNUTMA" uyarılarıyla belirtilmiş, sınavlarda sıkça karşılaşılan terimler "ÖSYM BU TERİMLERİ ÇOOK SEVİYOR" başlığı altında açıklamalı olarak verilmiştir. Kitabımızdan KPSS, Kaymakamlık, PMYO ve MMS gibi sınavlara hazırlanan arkadaşların fazlası ile istifade edeceğine inanıyorum.

Kitabımın hazırlık aşamasında emeğini esirgemeyen Pelikan Yayınevi dizgi birimine, yayınevi çalışanlarına ve Genel Yayın Yönetmenimiz Aydoğan Hocama teşekkür ederim. Hülasa 21. yy dünyasında yalnızca bilgi ile varolunacağına olan inancımı, kalemimin yettiği, tecrübemim müsaade ettiği kadarı ile bu kitapta sizlere aktaramaya çalıştım. Geleceğinize yön vermek için çalıştığınız şu süreçte kitabımın sizlere faydalı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.

NUH KAYA

Tarih Öğretmeni

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler