Ara
2024-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) Sınavına
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2019 KPSS A Grubu Maynard Mikro İktisat Konu Anlatımı Pelikan Yayınevi

%20
47.50 TL
38.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Pelikan Yayınları
Yazar : Musa Çiçek
ISBN : 9786052268803
Kazancınız : 9.50 TL
Kazanacağınız Puan : 38 Puan
Basım Tarihi : 2019
Sayfa Sayısı : 404
Kitap Ebatı : 16x24
Toplam Satılan : 50 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 02 Mayıs Perşembe gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2019 KPSS A Grubu Maynard Mikro İktisat Konu Anlatımı Pelikan Yayınevi

Kıymetli Öğrencilerim;

Eserimiz, evvela KPSS olmak üzere kurumlarca düzenlenen A Grubu meslek sınavlarına yönelik hazırlanmıştır. Bu anlamda hazırlamış olduğumuz eserin sizlere her anlamda destek sağlaması, bizlerin tek temennisidir.

Üçüncü sezonuna giriş yapan yayınımız ile her dönem olduğu gibi bu dönemde de tek hedefimiz; sınava hazırlanan siz değerli adayların, Mikro iktisat ile ilgili konularda pratik öğrenme düzeyini geliştirmek ve gereksiz konu ayrıntılarına girmeden özellikle matematiksel becerilerini artırmaktır. Burada siz adaylardan istediğimiz, konu analizlerinin tamamında da sözel anlatım, cebirsel anlatım ve geometrik anlatım tekniklerine göre çalışma yapmanızdır. Zira, Homo Economicus bunu gerektirir.
Teşekkürlerimle...

Öncelikle, Mikro İktisat Maynard Konu Anlatımı kitabımızın siz değerli öğrencilerimizle buluşmasına vesile olan Pelikan Yayıncılık ailesine teşekkürü bir borç bilirim.

Yayın sürecinde, eserimizin dizgisinde sabırla ve ivedilikle bana yardımcı olan değerli arkadaşım Mehmet Karabay’a ve özgün grafik tasarımları ile bizi yalnız bırakmayan kıymetli büyüğüm Murat Keçeli’ye teşekkür ediyorum. Yine, yayının hazırlık aşamasında stresimize ve heyecanımıza ortak olan değerli öğrencilerim Kasım Gümüş, Enes Alper, Kerim Er, Barış Gökçe ve Uğur Uzun’a teşekkür ediyorum.

Bu günlere gelmemizde sonsuz emeği olan, bizi yetiştiren ve her koşulda bize destek olan değerli hocam Murat Bilem’e teşekkür ediyorum.

Ve tabi ki yayın hazırlığının ilk anından son anına kadar hep yanıbaşımda duran hayat ortağım Psi. Duygu Çiçek’e çok teşekkür ediyorum...

Eserimizin tüm öğrencilerimizi fayda maksimizasyonuna ulaştırması dileğiyle...

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler