Ara
ÖABT Sınavına
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

KPSS ÖABT Okul Öncesi Öğretmenliği Alan Sınavı Çocuk Ruh Sağlığı Çözümlü Soru Modülü 1 Pelikan Yayınları

%20
85.00 TL
68.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Pelikan Yayınları
Yazar : Arzu Seçgin
ISBN : 9786257602143
Kazancınız : 17.00 TL
Kazanacağınız Puan : 68 Puan
Sayfa Sayısı : 72
Kitap Ebatı : 19x27
Toplam Satılan : 28 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 28 Nisan Pazar gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

ÖABT Okul Öncesi Öğretmenliği Alan Sınavı Çocuk Ruh Sağlığı Çözümlü Soru Modülü 1 Pelikan Yayınları

Sevgili okul öncesi öğretmeni arkadaşlarım;
 
ÖSYM tarafından yapılan okul öncesi öğretmenliği alan sınavında bulunan alan bilgisi derslerinden biri olan Çocuk Ruh Sağlığı dersi, soru sayısı bakımından %8’lik dilimine sahiptir. Son yapılan alan sınavında özellikle DSM-V kriterlerine göre soruların karşımıza çıkması daha ayrıntı çalışma gerektiren bir ders olduğunu göstermiştir.
 
Modül kitabımız tamamen ayrıntılı ve kapsamlı çözümlerinde yer aldığı sorulardan oluşmaktadır. Bu kapsamda içinde bulunan sorular zorlayıcı ve ayrıntıdır. Önce konulara hakim olup devamında pekiştirmek amaçlı çözülmesi gereken bir kitap olduğunu unutmayınız.
 
İçerisindeki soruların akademik kaynaklardan alıntı yapılarak hazırlandığını belirtmek isterim. Bu açıdan takıldığınız ya da yanlış yaptığınız soruların çözümlerini dikkatlice okumanızı öneririm.
 
Hem gündelik hayatımızda hem de çalışma hayatımızda çocuklar her birimizin en değerlileridir. Ailelerin sizlere emanet ettiği ve her türlü sorumluluğun üzerinizde olduğu bir grup ile çalışmanız ekstra görevler almanıza sebep olmaktadır. Çünkü, çocukların gelişimsel sürecindeki en önemli dönem erken çocukluk dönemidir. Bu dönemde oluşabilecek herhangi bir yetersizlik yada bozukluk çocuğumuzun tüm yaşamını etkileyecektir. Bu sebeple iyi bir gözlemci olmanız da, kendi öğrencilerinizi iyi tanımanızda çok önemlidir. Bu sebeple kitap içindeki bozukluk türleri konusundaki bilgilerinizi gündelik yaşam becerilerinizde de kullanabileceksinizdir.
 
Kitabın hazırlanmasında sevgili arkadaşım ve Pelikan Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Gamze ÇELİK’e ve her zaman her konuda beni destekleyen sevgili eşim Enver SEÇGİN’e çok teşekkür ederim.
 
Uzman Psikolojik Danışman
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler