Ara
ÖABT Sınavına
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2021 ÖABT Türkçe Öğretmenliği Muhteşem Deneme Özdil Akademi

%20
35.00 TL
28.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Özdil Akademi
ISBN : 9786050681604
Kazancınız : 7.00 TL
Kazanacağınız Puan : 29 Puan
Basım Tarihi : 2021
Sayfa Sayısı : Deneme
Kitap Ebatı : 19x27
Toplam Satılan : 657 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2021 ÖABT Türkçe Öğretmenliği  Muhteşem Deneme Özdil Akademi

Yol Arkadaşın Yekta ÖZDİL'den Mesaj Var:

Değerli Öğretmen Arkadaşım,

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi olarak adlandırılan ÖABT’de başarılı olmak ve yüksek puan almak son derece önemli. Bizler yayın ekibi olarak bunun farkındayız. Sizler ÖABT’ye yaklaşırken bilgilerinizi kontrol etmek, eksiklerinizi gidermek ve zamanı doğru kullanıp kullanmadığınızı görmek zorundasınız.

Türkçe öğretmenlerine özel Muhteşem 3’lü, ÖSYM’nin Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’nde sorduğu soru dağılımı ile uyumlu olarak hazırlanmıştır.  

Muhteşem 3’lü ile bilgilerinizi kontrol edecek, zamanınızı doğru kullanma noktasında fikir sahibi olacaksınız. Muhteşem 3’lüdeki sorular, değişen sınav sistemi ve soru tarzlarına uygun olarak hazırlanmıştır. Kazanımlar özel olarak incelenmiş ve sorular kazanımlara uygun olarak oluşturulmuştur. Ayrıca soruların zorluk derecelerinin ÖABT paralelinde ve özgün olmasına özen gösterilmiştir.

Elinizdeki kitabı bitirdiğinizde öğrendiğiniz konuları bir nebze olsun pekiştirmiş ve eksikliklerinizi fark etmiş olacaksınız. Eksik olduğunuz konular üzerinde yoğunlaşarak bu eksikliklerinizi mutlaka gidermelisiniz.

Bunları dikkate aldığınızda sınavda çok iyi sonuçlar alacağınıza inanıyoruz. Değişen sınav sistemi ve soru tarzındaki yeniliği yakalayan Muhteşem 3’lü ile kendinizi sınava hazır hissedeceksiniz.

En güzel yarınlara ulaşmanız dileğiyle.

 

 

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler