Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

Gıda Endüstrisi Makineleri Savaş Yayınevi

SÜPER FİYAT
320.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Savaş Yayınevi
ISBN : 9789756331163
Kazanacağınız Puan : 320 Puan
Sayfa Sayısı : 547
Kitap Ebatı : 16x24
Toplam Satılan : 89 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 21 Nisan Pazar gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

Gıda Endüstrisi Makineleri Savaş Yayınevi

Aradan on dört yil geçti. 1990 Yilinda ülkemizdeki Gida Mühendisligi Bölümü sayisi çok azdi, günümüzde nerdeyse yirmiyedilere ulasti. Ne var ki bu geçen zaman içinde teknolojide basarilan gelismeler daha bas döndürücü bir hizla, sanki giderek büyüyen bir çig gibi ilerlemeye devam ediyor. Gida Sanayii de bu gelismelerden payini alan bir sektör olarak kendini yeniliyor, büyüyor ve olumlu yönde etkileniyor.  Bu kitapta yeralan konulara yönelik yeni kullanilan teknik ve teknolojilerden seçilenler eklenmis olup, yaygin olarak uygulananlara da eserde eskisi gibi yer verilmistir. Kitabin ülkemiz üniversiteleri Gida Mühendisligi Bölümlerinde okutuluyor olmasi, bizlere onu gözden geçirerek güncellemenin zorunlu oldugunu uzun bir süredir hatirlatmakta idi. Bu gün bunu gerçeklestirmis olmanin mutlulugu içindeyiz. Daha iyilerinin yazilmasi veya düzenlenmesini dileyerek ögrencilerimizin yararina sunuyoruz.
Eserin yayinlanmasinda ilgi ve yardimlarini esirgemeyen çalisma arkadaslarimiza sükranlarimizi sunariz.   Bölümümüz genç arastirma görevlileri  Ali Topçu, Seher Arslan ve Sanem Yalçintas’a verdikleri destek için tesekkür ediyoruz. Kitabin güncellesmesinde degerli meslektasim Yrd. Doç. Dr. Özen Özboy Özbas’in katkilari oldu. Kendisinin emek verdigi bölümlerde adina yer verildi. Sevgi ve tesekkürlerimizi iletiyoruz. Saygilarimizla.
 
Bu Ürünü Satan Diğer Mağazalar
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler