Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2024 Hakimlik Mülakat Hukuk Soruları Yetki Yayıncılık

%20
500.00 TL
400.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Yetki Yayıncılık
Yazar : Özal Duran
ISBN : 9786057714558
Kazancınız : 100.00 TL
Kazanacağınız Puan : 400 Puan
Basım Tarihi : 2023
Sayfa Sayısı : 825
Kitap Ebatı : 13x19
Toplam Satılan : 19 Adet
Bugün Ziyaret : 31 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 08 Mayıs Çarşamba gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2024 Hakimlik Mülakat Hukuk Soruları Yetki Yayıncılık

Sınavlara hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmeniz amacıyla tüm mülakat sınavları ve yazılı sınavlarında sorulmuş sorular taranmış ve tüm mevzuat değişiklikleri de dikkate alınarak elinizdeki bu kitap hazırlanmıştır.
Sorularda doğrudan bir sıra izlenmemiş ancak bazı konuların birbiriyle bağlantısı ve birlikte öğrenilmesinin faydası dikkate alınarak art arda aynı konu ile ilgili sorulara da kitabımızda yer verilmiştir
Bazı sorularda mülakat tekniğine uygun kısa soru cevaplara yer verilirken bazı sorularımızda ise konunun tamamının anlatılmasına özen gösterilmiş ve dolayısıyla uzun cevaplı sorulara da yer verilmiştir; uzun cevaplı sorularda özellikle konunun bir bütün olarak öğrenilmesi ve mülakatlarda sorulan kısa sorunun ardından aynı konuda soru sorulmaya devam edilmesi ve o konuda biraz daha ayrıntılı bilgiye sahip olunmasının önemi dikkate alınmıştır.
Bazı konuların anlatımı tablolar ve şemalarla zenginleştirilmiş ve konunun daha iyi anlaşılması ile akılda kalıcılığının arttırılmasına özen gösterilmiştir.
Kitabımızın mülakat sınavları dışında yazılı sınavlara hazırlıkta da faydalanabileceğiniz bir kaynak olduğunu ve geçmiş yıllarda sorulmuş yazılı sınav sorularının da önemli bir kısmını kapsadığını söyleyebiliriz.
Kitabımızda anayasa hukuku, idare hukuku, idari yargılama hukuku, ceza hukuku, ceza muhakemesi hukuku, medeni hukuk, borçlar hukuku, icra iflas hukuku, ticaret hukuku, medeni usul hukuku, vergi hukuku ve iş hukuku derslerinden sorular yer almaktadır.
Kitabımızda mülakat sırasında davranışlarımıza ve giyilmesi gereken kıyafetlerimize ilişkin bir bölüme de yer verilmiştir.
Bugüne kadar Yetki ailesi olarak hakimlik, kaymakamlık ve tüm kurum sınavlarında başarılı olmalarına katkıda bulunduğumuz öğrencilerimizin sınav sonrası mülakat sınavlarına hazırlıkta da bizden istedikleri desteği geri çevirmeyerek bu kitabı hazırladık.
Kitabın yazımı sürecinde bana büyük destek veren sevgili eşime, Yetki ailesine ve beni bu yolda motive eden değerli öğrencilerimize teşekkürü bir borç biliyorum.
Sizlere, bu kitabın en üstün faydayı sağlayacağına inanıyor ve başarılar diliyorum…
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler