Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2024 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları İçin İdari Yargı Hakimliği Ön Sınavı Ceza Hukuku Pegem Akademi Yayıncılık

%10
275.00 TL
247.50 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Pegem Yayınları
ISBN : 9786256652651
Kazancınız : 27.50 TL
Kazanacağınız Puan : 248 Puan
Basım Tarihi : 2024
Sayfa Sayısı : 472
Kitap Ebatı : 16x23.5
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 02 Mayıs Perşembe gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir
2024 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları İçin İdari Yargı Hakimliği Ön Sınavı Ceza Hukuku Pegem Akademi Yayıncılık
24 Ekim 2019 tarihinde yürürlüğe giren 7188 sayılı Kanun ile “İdari Yargı Hakimliği Ön Sınavı” getirilmiş ve ilk sınav uygulamasının 2024 yılında yapılmasına karar verilmiştir. İdari Yargı Hâkimliği Ön Sınavı, 24/10/2019 tarihinden sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Siyasal Bilgiler Fakültelerine kayıt yaptıranların girmesi gereken bir sınavdır. Ayrıca 31/04/2024 tarihinden sonra ilgili fakültelerden mezun olanlar da bu sınava girmek zorundadır. İdari Yargı Ön Sınavına, programlarında hukuk bilgisine yeterince yer veren siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört yıllık yükseköğrenim yapmış veya bunlara denkliği kabul edilmiş yabancı öğretim kurumlarından mezun olanlar girebilmektedir. Sınava giren adaylara çoktan seçmeli 100 soru sorulacaktır. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları için İdari Yargı Hâkimliği Ön Sınavına Hazırlık Konu Anlatımlı yayınımız, PEGEM Akademi Yayıncılık tarafından; alanında uzman, sınav deneyimine sahip avukat ve akademisyen yazar komisyonumuz tarafından hazırlanmıştır. Geniş bir literatür taraması yapılmış, İktisadi ve İdari Bilimler ile Hukuk Fakültelerindeki ders içerikleri taranmış ve sınavda çıkabilecek konular üzerine yoğunlaşarak hazırlanmıştır.
 
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler