Ara
Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS)
Kalan Süre
00
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,5
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2024 YKS-TYT Türkçe Karakutu Konu Konu Çıkmış Soru Bankası ÖSYM Son 6 Yıl Dijital Çözümlü

%10
150.00 TL
135.00 TL
9,5
Yayınevi / Marka : Karakutu Yayınları
ISBN : 9786214356867
Kazancınız : 15.00 TL
Kazanacağınız Puan : 135 Puan
Basım Tarihi : 2024
Stok : 10+ adet var
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : 24 Saatte Kargoda
Bu ürün size İnformal Yayınları tarafından gönderilecektir

2024 YKS-TYT Türkçenin Kara Kutusu Konu Konu Çıkmış Sorular ÖSYM Son 6 Yıl Dijital Çözümlü

  • · Konu Konu Ayrılmıştır
  • ·Konu Anlatım Sıralı Dizilmiştir
  • ·Dijital Çözümlüdür

 

Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmenler Merhabalar...

Bildiğiniz gibi ülkemizde çeşitli alanlarda sınavlar yapılmakta olup bu sınavların sonuçları da çoğu zaman geleceğimizi şekillendirmektedir. İşte bu hazırlık sürecinde ciddi hazırlanmış güncel ve yeni sınav sistemine uygun kaynaklara ihtiyaç duyulmaktadır. Biz de bu konuda duyarsız kalmadık. Öğrenci ve öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda sadece TYT ve MSÜS sorularından çıkmış sorular kitabı yani kara kutu kitapları hazırlamaya başladık.

Kara Kutu Kitapları olarak en büyük farkımız siz değerli adaylarımızın konuyu en iyi şekilde kavraması için soruları konu anlatım sırasına göre dizerek soru bankası oluşturduk. Birçok kaynak arasında elinizdeki bu kaynak siz değerli öğrencilerimizin kısa sürede birçok konuyu gerçek sınav konularıyla pekiştirmesi amacıyla derlenmiş ve size gerçek tekrar yaptırarak başarıya ulaşmanızı hedeflemiştir.

Hazırlamış olduğumuz Konu Konu TYT Türkçe Soru Bankası kitabı son 7 yılın (2017 TYT örnek soruları (Sizler için faydalı olacağını düşünerek 2017 yılı örnek sorularına da kitabımızda yer verdik.) ve 2018-2023 TYT ve 2018-2024 MSÜS) sınav sorularından seçilerek oluşturulmuştur. Diğer TYT Kara Kutu kitaplarından farkı diğer serilerimiz ÖSYM’nin 48 farklı sınavından TYT doğrultusunda sorular seçilerek oluşturulurken bu kitap sadece TYT ve MSÜS sorularının tamamından oluşturulmuştur.

Bu kitabımızda informal (kendi kendine öğrenme) eğitim sistemi gözetilerek sorular düzenlenmiştir.

Bu kitap hazırlanırken nelere dikkat ettik?

  • 1. Tüm soruları konu anlatım sırasına göre dizdik.
  • 2. Benzer ve aynı soruları alt alta getirdik.
  • 3. Tüm soruların çözümüne yer verdik.
  • 4. ÖSYM’nin yeni müfredata uygun güncel arşivinin tamamını size sunduk.
  • 5. Soruları hazırlarken kolaydan zora doğru sıralamaya çalıştık.
  • 6. ÖSYM’nin mantığını kavratmaya çalıştık.
  • 7. Güncelliğini yitirmiş soruların çözümüne not düştük. Sorunun neden güncelliğini yitirdiğini eski hali neydi ve ÖSYM bu yıl bu soruyu nasıl sorar tarzında açıklamalar yaptık.
  • 8. Soruların hangi yıllarda ve sınavlarda sorulduğunu belirttik.
  • 9. Soruları informal sistemde (kendi kendine öğrenme sistemi) dizdik. Yani çözemediğiniz bir sorunun ipucu bir sonraki sorunun içinde olacak şekilde dizdik.

 

Böylece öğrencilerimizin konuyu sıkılmadan, zevkli bir şekilde öğrenmesine gayret ettik.

Bu kitap, yorucu, ciddi, yoğun ve uzun bir çalışmanın ürünüdür. Sonuçta şöyle bir şeyle karşılaştık. ÖSYM bir sınavda sorduğu soruyu aynen alıyor farklı sınavlarda ve farklı yıllarda soruyor. Hatta bazılarını fotokopi gibi aynısını soruyor. Bundan da anlaşılıyor ki gireceğiniz sınavda bu kitaptan da benzer veya aynı soru çıkma ihtimali vardır.

Kara Kutu kitaplarından çalışan öğrenciler, gerçek sınav sorularıyla konuyu en iyi şekilde öğrendiklerini, ÖSYM’NİN MANTIĞINI KAVRADIKLARINI, soruları çözdükçe yapabilmenin heyecanı ve sevinciyle sınava daha fazla çalıştıklarını ve başarılarının farkına vardıklarını belirtmişlerdir.

Elinizdeki bu Kara Kutu eserinin tüm adaylara ve öğretmenlerimize hayırlı olması, mutlu ve başarılı bir hayata adım atmanızda yardımcı olması temennisiyle, fotokopiye yönelmeyip kul hakkına girmeyen ve emeğe saygı gösteren öğrencilerimize başarılar dileriz.

Başarı hakka girmeden mücadele edenlerin olsun.

Kara Kutu Kitapları size yeter!

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler