Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

22:04 Yapı Kredi Yayınları

%30
50.00 TL
35.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Yapı Kredi Yayınları
Yazar : Ben Lerner
ISBN : 9789750839351
Kazancınız : 15.00 TL
Kazanacağınız Puan : 35 Puan
Sayfa Sayısı : 208
Kitap Ebatı : 14x21
Toplam Satılan : 6 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

22:04 Yapı Kredi Yayınları

22:04’ün kahramani, New York’ta yasayan, ilk romani ses getirmis bir yazar ve sair. Yayincilarin büyük avanslar ödemeye hazir oldugu ikinci romanina baslamanin esigindeyken bazi gelismeler hayatini degistiriyor: Ölümcül olmasi muhtemel bir kalp rahatsizligi oldugunu ögreniyor, çocuk sahibi olmak isteyen en yakin arkadasi ondan yardimistiyor, büyük bir kasirga New York’a yaklasiyor, Wall Street’i Isgal Et hareketi sehirde kendini hissettiriyor. Pek çok gelecek ihtimalini barindiran bu manzaranin içinde yolunu bulmaya çalisirken, 22:04’ün kahramani gerçek ve kurmaca, geçmis ve gelecek, sanat ve hayat üzerine düsünecek ve baskalariyla bag kurmanin, ironiden samimiyete varmanin imkânlarini arastiracak.
Çagdas sanattan Walt Whitman’a, Amerikan tarihinden ekolojik felakete, kapitalizmden modern tibba ve günümüz yayinciligina genis bir dünyayi içine alan, siirlere, fotograf ve illüstrasyonlara, deneme parçalarina yer veren yenilikçi bir roman 22:04. Amerikan edebiyatinin son dönemdeki en parlak yazarlarindan biri olan Ben Lerner’dan, son yillarin en önemli romanlarindan biri.

Lerner’in mesele edindigi seyler, içinde yasadigimiz zamanla müthis bir biçimde örtüsüyor... 22:04 bugün hayatta olmanin nasil bir his oldugunu tarif ediyor.
- The Boston Globe

Nitelikli çagdas edebiyatla ilgilenen herkes Ben Lerner’i okumali; 22:04 bunun için kusursuz bir baslangiç.
- Jeffrey Eugenides

Lerner hayatinin geri kalaninda hiçbir sey yazmasa bile bu kitap gelecege kalacak.
- New York Review of Books

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler