Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

İktisat Nereye Gidiyor Astana Yayınları

%15
170.00 TL
144.50 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Astana Yayınları
ISBN : 9786257624299
Kazancınız : 25.50 TL
Kazanacağınız Puan : 144 Puan
Basım Tarihi : 2021
Sayfa Sayısı : 240
Kitap Ebatı : 13,5x21
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 19 Mayıs Pazar gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

İktisat Nereye Gidiyor Astana Yayınları

Domine quo vadis? İktisat nereye gidiyor? 
 
İktisat üzerine yapışmış olan “kasvetli bilim” suçlamasına ilave olarak iki yeni suçlamayla daha karşı karşıyadır: “emperyal bilim” ve “sapkın bilim”
 
İlk tespitimiz şudur: İktisat “emperyal bilim” olma yolunda ilerlemektedir. İktisat biliminin sosyal bilimler alanındaki “genişlemecilik” ya da “yayılmacılık” eğilimi hem iktisat bilimine hem de diğer sosyal bilim dallarına bereket ve zenginlik katmıştır.
 
İkinci tespitimiz şudur: Başlangıçta Adam Smith ve 18. Yüzyıl bilgeliğinin izlerini takip eden; sosyal bilimlerin muhtelif disiplinleri ile evlilikler yapan ve bu evliliklerden “verimli-üretken” sonuçlar alarak “sağlıklı” bebekler dünyaya getiren iktisadın yolunu iyice şaşırarak bir bilim olduğunu kanıtlamak kompleksi adına “formel bilimler” ve “doğa bilimleri” ile aşırı ve gereksiz flört etmeye başlaması  neticesinde “iktisadi sapkınlık” adı verilen bir yeni eğilim ortaya çıkmıştır.
 
İktisat bilimi uzun yıllar aşırı ve gereksiz matematikçilik, istatistikçilik, ekonometricilik, modelcilik vs. hastalıkları altında ezilmiş; ruhunu ve kimliğini kaybetmiş, yolundan ve rotasından uzaklaşmıştır. İktisat eğitimi de gerçek dünyanın sorunlarını anlamak ve çözüm üretmekten uzak kalmış; fazlasıyla teorik, soyut, karmaşık grafikler, denklemler ve formüllerle dolu bir bataklık içerisine gömülmüştür.
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler