Kategoriler KPSS Kitapları AGS Kitapları Yayınevleri Yazarlar Banka Hesaplarımız İletişim Formu Hakkımızda Sipariş Takibi
ARA

Kalbimdeki Kanatlar Cinius Yayınları

Kalbimdeki Kanatlar Cinius Yayınları | 9786052963524
Üretici Liste Fiyatı: 590.00 TL
Kitapseç Fiyatı:413.00 TL
ISBN / BARKOD
:
9786052963524
Yayınevi / Marka
:
Yazar
:
Kazancınız
:
177.00 TL
Kazanacağınız Puan
:
413 Puan
Sayfa Sayısı
:
302
Kitap Ebatı
:
16x23
Stok
:
10+ adet var
Toplam Satılan
:
137 Adet
Kargo İndirimi
:
690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi
:

Kalbimdeki Kanatlar Cinius Yayınları

İnsanoğlu araştırmaya, keşfetmeye ve kendini geliştirmeye devam etmektedir. Kendisine her zaman ulaşılması zor hedefler koymuş ve zamanı gelince de bu hedeflere ulaşmayı başarmıştır. Gökyüzünde gördüğü kuşlara imrenmiş, onlar gibi maviliklerde özgürce uçmak istemiştir.

Bu kitapta, pilotluk sevdası ile çırpınan bir yüreğin adım adım yükselmesine şahit olacaksınız. Bir pilotun hayatındaki, paraşütle atlama dahil, önemli aşamaların hikayesini dinleyeceksiniz. Pervaneli, pırpır, küçük bir uçaktan başlayarak, akrobasi uçağı dahil, kıtalararası yolcu uçağı Boeing 777’ye kadar pek çok uçağın kokpitindeki havayı soluyup, Boeing 777 ile İstanbul’dan Miami’ye doğru saatlerce yol alacaksınız. Uzaylı pilotları hayal edecek, uçuşta hastalanan yolcu için koşuşturan kabin ekibinin konuşmalarına şahit olacak, gökyüzünü aniden kaplayan volkanik küllerden kaçınmak için rotanızı değiştirecek, hatta Bermuda Şeytan üçgeni üzerinde uçacaksınız.

Ayrıca; pilot olmak isteyen gençlerin “Nasıl pilot olurum?” sorusundan yola çıkarak, pilot seçme testlerine kadar birçok konunun detaylarını da burada öğreneceksiniz.
Uçuşun ruhunu, huzurunu, yeri gelince stresini veya mutluluğunu hissedeceksiniz. Bazen neşelenecek, bazen hayal kuracak, bazen de havacılığımızın gelişmesi için çabalayan pilotlardan şehit mertebesine yükselen bir ekibin hikayesine üzüleceksiniz.
Bir pilotun kalbindeki kanatlardan dökülen şiirleri de okuyacaksınız.

Uçuşa hazırsanız kemerlerinizi bağlayın, koltuğunuzu dik duruma getirin ve telsiz kulaklığınızı takın. Bu arada oksijen maskenizin yerinde ve oksijen tüpünüzün % 100 dolulukta olduğunu kontrol etmeyi de unutmayın. Korkmayın, solunuzda veya sağınızda, öğretmen kaptan olarak ben hep olacağım.

Wilbur Wright’ın; “Motorlar olmadan uçuş mümkün ama bilgisiz ve yeteneksiz uçmak mümkün değil” sözünü de aklınızdan hiç çıkarmayın.

Yolunuz maviliklerde açık ve türbülanssız olsun. İyi uçuşlar hepinize!

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı

1

Uçak Kazalarından Çıkarılan Dersler Mayday Mayday Mayday, Menderes Çakıcı, Cinius Yayınları, 9786056977060
Uçak Kazalarından Çıkarılan Dersler Mayday Mayday Mayday Menderes Çakıcı Cinius Yayınları 350.00 TL245.00 TL
Aynı gün Kargo
Bu Ürün Toplam 137 Adet
Satılmıştır...
Bu Ürün Bugün 11 defa
Ziyaret Edilmiştir...
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
1
Leylim Leylim İş Bankası Kültür Yayınları Leylim Leylim İş Bankası Kültür Yayınları
220.00 TL 132.00 TL
1188 adet Satıldı
3
Milena`ya Mektuplar Panama Yayıncılık Milena`ya Mektuplar Panama Yayıncılık
190.00 TL 123.50 TL
648 adet Satıldı
4
Benim Küçük Dostlarım Panama Yayıncılık Benim Küçük Dostlarım Panama Yayıncılık
180.00 TL 117.00 TL
630 adet Satıldı
5
Posta Kutusundaki Mızıka A. Ali Ural Şule Yayınları Posta Kutusundaki Mızıka A. Ali Ural Şule Yayınları
220.00 TL 154.00 TL
613 adet Satıldı
6
Theo`ya Mektuplar Remzi Kitabevi Theo`ya Mektuplar Remzi Kitabevi
155.00 TL 116.00 TL
595 adet Satıldı
7
Milenaya Mektuplar İskele Yayıncılık Milenaya Mektuplar İskele Yayıncılık
130.00 TL 91.00 TL
578 adet Satıldı
8
Türk`ün Ateşle İmtihanı Can Yayınları Türk`ün Ateşle İmtihanı Can Yayınları
395.00 TL 237.00 TL
517 adet Satıldı
9
Ben, Malala Epsilon Yayınevi Ben, Malala Epsilon Yayınevi
395.00 TL 277.00 TL
443 adet Satıldı
10
Milenaya Mektuplar Franz Kafka Can Yayınları Milenaya Mektuplar Franz Kafka Can Yayınları
200.00 TL 120.00 TL
372 adet Satıldı
24 SAATTE KARGODA

Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.

Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir.

Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.

Hediye paketi gibi özel hizmet gerektiren siparişler ile iade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.

24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.

Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

BAŞA DÖN