Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

Polygon İle Blokzincir Geliştirme Maarif Mektepleri

%15
75.00 TL
63.75 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Maarif Mektepleri
ISBN : 9786057043474
Kazancınız : 11.25 TL
Kazanacağınız Puan : 63 Puan
Basım Tarihi : 2022
Sayfa Sayısı : 68
Kitap Ebatı : 16x24
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 19 Mayıs Pazar gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

Polygon İle Blokzincir Geliştirme Maarif Mektepleri

Bu kitap çalışmasında Polygon ekosisteminde bir gezintiye çıkacağız. Bundan önceki çalışmalarda Algorand ve Moonbeam`e bakmıştık. Algorand, TEAL dilini kullanan daha farklı bir ekosistem iken, Moonbeam ise Polkadot ile Ethereum arasında köprü oluşturuyordu. Bu çalışmalardan farklı olarak Polygon`da tamamen farklı bir dünyaya geçiş yapıyoruz. Öncelikle şunu söylemek gerekiyor. Polygon`u anlamak başka projelere göre nispeten daha zor. Çünkü, Polygon her ne kadar 2017 sonlarına doğru çıkmış olsa da köklerinde Ethereum ile sıkı bir ilişki var. Ethereum`un ise var olmasında Bitcoin`in yaklaşımındaki sorunları ele alan bir bakış açısı var. Dolayısıyla siz Polygon`u anlamaya çalıştığınızda hem Ethereum`u hem de Bitcoin`i doğru okumanız gerekiyor.

Bu da sizi onlarca yıl süren çalışmalar zincirine götürüyor. Elbette bir kitapta bütün bu tarihsel süreci anlatmak kolay değil. Örneğin bugün konuştuğumuz NFT konusunun kökleri Bitcoin üzerinde düşünülen Colored Coins`e kadar gidiyor. Eğer siz Colored Coins projesinin dokümanlarını okursanız NFT konusunu da daha iyi anlıyorsunuz. Dolayısıyla Polygon üzerinde bir NFT pazaryeri oluştururken de fikriyatınız daha güçlü oluyor. Kitap kapsamında bu kadar detaylı olarak tarihsel sürece bakmasak da elimizden geldiğince geçmişe atıflar yaparak ilerleyeceğiz. Bu şekilde hem Polygon mimarisini anlayacak hem de teknolojinin gelecekte gidebileceği noktayı daha rahat göreceğiz.

 

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler