Kategoriler KPSS Kitapları AGS Kitapları Yayınevleri Yazarlar Banka Hesaplarımız İletişim Formu Hakkımızda Sipariş Takibi
ARA

Taş Sektirme Ustası Şule Yayınları

Taş Sektirme Ustası Şule Yayınları | 9786258062625
Üretici Liste Fiyatı: 180.00 TL
Kitapseç Fiyatı:126.00 TL
ISBN / BARKOD
:
9786258062625
Yayınevi / Marka
:
Yazar
:
Kazancınız
:
54.00 TL
Kazanacağınız Puan
:
126 Puan
Sayfa Sayısı
:
120
Kitap Ebatı
:
12,5x21
Stok
:
10+ adet var
Toplam Satılan
:
3 Adet
Kargo İndirimi
:
690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi
:

Taş Sektirme Ustası Şule Yayınları

Bir tek safiri gördüm, kıyıda yalnız yatan. Suya en yakın yerde, benim gibi yorgun. Renginin parlaklığı gitmiş. Sırtı bana dönük, denizi seyrediyor. Belki o çevirdi onları. Geride başka iz yok. Safiri alıyorum elime. Biliyorum ne istediğini. Gidenlerin peşinden fırlatıyorum onu da. Denize kavuşmaktan mutlu, sekerek kayboluyor gözden. Suya dalmadan önce son bir defa bana bakıyor. Hiç kimseye anlatma diyor bunları. Ben de batan bir taş gibi içimde tutuyorum.
 
Taşları nasıl da basite alıyoruz. Bazen neşeyle yürürken önümüze çıkan çakıl taşını bir tekmede uçururuz. Bazen soluklanmak için ilişiveririz bir taşın kenarına. Tarlada sınır olur, mezarlıkta sınırsızlık. Hepimiz çocukluğumuzda alıp elimize, suya fırlatmışızdır birini. Çocukluk geride kalıp büyüdükçe taşlarımız katılaşmış ama görünmez olmuştur. Kolay değildir artık taşıdığımız yükü indirmek, onları sakin bir kıyıda sektirmek, yüzeye dokunup dokunup kaybolmasını izlemek… Bir kasabada sıkışmış bu adam, çocukluktan yaşlılığa taşların sektiği ve battığı anları yaşıyor. Bu ustalıklı işin zarif işlenmiş öyküleri Taş Sektirme Ustası’nda.

 

Bu Ürün Toplam 3 Adet
Satılmıştır...
Bu Ürün Bugün 2 defa
Ziyaret Edilmiştir...
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
1
Uçurtma Avcısı Midi Boy Khaled Hosseini Everest Yayınları Uçurtma Avcısı Midi Boy Khaled Hosseini Everest Yayınları
195.00 TL 152.00 TL
10561 adet Satıldı
2
Altıncı Koğuş İş Bankası Kültür Yayınları Altıncı Koğuş İş Bankası Kültür Yayınları
50.00 TL 30.00 TL
10499 adet Satıldı
3
Karantina Beyza Alkoç İkinci Perde İndigo Kitap Karantina Beyza Alkoç İkinci Perde İndigo Kitap
329.00 TL 197.00 TL
6091 adet Satıldı
4
Devran Selahattin Demirtaş İletişim Yayınları Devran Selahattin Demirtaş İletişim Yayınları
195.00 TL 156.00 TL
5786 adet Satıldı
5
Geçmişe Yolculuk İş Bankası Kültür Yayınları Geçmişe Yolculuk İş Bankası Kültür Yayınları
36.00 TL 21.60 TL
5616 adet Satıldı
6
Sıfır Kilometre Beyza Alkoç İndigo Kitap Sıfır Kilometre Beyza Alkoç İndigo Kitap
329.00 TL 197.00 TL
5374 adet Satıldı
7
Karantina Dördüncü Perde Beyza Alkoç İndigo Kitap Karantina Dördüncü Perde Beyza Alkoç İndigo Kitap
329.00 TL 197.00 TL
5101 adet Satıldı
8
Yeraltından Notlar Fyodor Dostoyevski Can Yayınları Yeraltından Notlar Fyodor Dostoyevski Can Yayınları
115.00 TL 69.00 TL
4905 adet Satıldı
9
Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu Doğan Kitap Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu Doğan Kitap
300.00 TL 225.00 TL
4503 adet Satıldı
10
Yaşamak Jaguar Kitap Yaşamak Jaguar Kitap
200.00 TL 129.00 TL
4117 adet Satıldı
24 SAATTE KARGODA

Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.

Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir.

Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.

Hediye paketi gibi özel hizmet gerektiren siparişler ile iade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.

24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.

Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

BAŞA DÖN