Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2021 Themis Ticaret Hukuku 4. Baskı Tamer Bozkurt Seçkin Yayınları

SÜPER FİYAT
99.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Seçkin Yayınevi
Yazar : Tamer Bozkurt
ISBN : 9789750269127
Kazanacağınız Puan : 99 Puan
Basım Tarihi : 2021
Sayfa Sayısı : 584
Kitap Ebatı : 16x24
Toplam Satılan : 5 Adet
Bugün Ziyaret : 7 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2021 Themis Ticaret Hukuku 4. Baskı Tamer Bozkurt Seçkin Yayınları

Kitap, "Adli Yargı Hakimlik Sınavına" hazırlanan meslektaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak hazırlanmıştır. Daha önceki baskılarda üç ayrı cilt olarak çıkarılan eserimiz tek cilt olarak ve ana kurgusu bozulmadan okuyucusuna sunulmaktadır.

Bu çerçevede, kitap baştan sona gözden geçirilmiş, bazı kısımlar yer yer yeniden kaleme alınmıştır. Her konunun içinde kutucuklar içinde önemli noktalar, karşılaştırmalar, istisnalar ve örneklere yer verilerek konular pekiştirilmeye çalışılmıştır. Ancak mizampajın en baştan yapılması, başlıkların yer yer rahatlatılması, hacimde bir parça esneme yaratmıştır. Bu da okuyucularımızın kitabı daha rahat okuyabilmelerini sağlamaya yöneliktir. Ticaret hukukunun kapsamlı bir ders olması gerçeği karşısında, konular da atlamadan inceleme yapmanın zorluğu ortadadır. Konular atlanmadan, olabildiğince sade bir şekilde kitap okuyucusuna sunulmuştur.

Okunan konuların hemen arkasından, çıkmış soruların çözülmesi, konuların zihne yerleşmesinde yararlı olacaktır. Adayların çalışırken, konuları eş zamanlı kanun metninden de takip etmeleri tavsiye olunur. Yer yer özellikle soruların yayımlanmadığı 2014 sonrası sorular için, ilgili konu ile bağlantılı olarak adli hakimlik sınavında soru geldiği bilgisi de paylaşılmıştır.

Bu baskıda, Ekim-2019'dan beri gerçekleşen tüm mevzuat değişiklikleri, atlanmadan ilgili yerlere işlenmiştir. Bu değişikliklere ilgili kısımlarda atıf yapılmıştır.

 

Konu Başlıkları
Ticari İşletme Hukuku
Şirketler Hukuku
Kıymetli Evrak Hukuku

 

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler